ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα συνάντηση με Βασιλειάδη για το ΟΑΚΑ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος συναντήθηκε με τον Γιώργο Βασιλειάδη για το γηπεδικό της ομάδας μπάσκετ του "τριφυλλιού", συνεχίζοντας τα βήματα προόδου που γίνονται προκειμένου να υλοποιηθεί το πλάνο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (25/4) η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, με φόντο το ΟΑΚΑ.

Οι "πράσινοι" έχουν ζητήσει επίσημα από την πολιτεία τη δυνατότητα για ολική χρήση του κλειστού μπάσκετ των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με τον εκπρόσωπο των "πρασίνων" να συναντά τον Γιώργο Βασιλειάδη για να συζητήσει πιο διεξοδικά το ενδεχόμενο να προχωρήσει η συνεργασία των δύο πλευρών. Αυτό που έγινε στη διάρκεια της κουβέντας ήταν να διευκρινιστούν κάποιες από τις λεπτομέρειες που εκκρεμούσαν, με σκοπό να προχωρήσει το σχέδιο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και να καταθέσει την οριστική πρότασή της για το γήπεδο.

Αυτό που επιθυμούν στο "τριφύλλι" είναι να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό η όλη διαδικασία, η οποία συνεχίζεται και εξελίσσεται ανεξάρτητα με το γηπεδικό της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Γουδή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ