ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μυστηριώδες μήνυμα του Κέι Σι Ρίβερς στο Instagram

Μυστηριώδες μήνυμα του Κέι Σι Ρίβερς στο Instagram

Βράδυ Σαββάτου και ο Κέι Σι Ρίβερς φρόντισε να κάνει τους πάντες να αναρωτηθούν τι συμβαίνει, με ένα μήνυμά του στο Instagram (PHOTO).

Μετά από δύο σεζόν στον Παναθηναϊκό, ο Κέι Σι Ρίβερς ενδέχεται να αποχαιρετήσει τον Εξάστερο καθώς αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κοινό έδαφος ανάμεσα στην ομάδα και τον Αμερικανό περιφερειακό. Το βράδυ του Σαββάτου, μάλιστα, ο ίδιος ο Ρίβερς "θόλωσε" ακόμη περισσότερο την κατάσταση με ένα μήνυμα που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram, ενώ αναμένεται ένα σημαντικό ραντεβού στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

" Είναι αστείο το πόσο γρήγορα θέλουν να με ξεφορτωθούν" έγραψε και πρόσθεσε: " Όλα καλά. Ήταν ωραία". Ουδείς μπορεί να πει αν το συγκεκριμένο μήνυμα αφορά τις επαφές του με τον Παναθηναϊκό ή όχι, σίγουρα όμως ο Αμερικανός έβαλε τους πάντες σε σκέψεις, τους έκανε να αναρωτηθούν τι ακριβώς συμβαίνει. Σε 33 αγώνες της EuroLeague 2016/17 είχε 11.2 πόντους με 42% στα τρίποντα, ενώ σε 31 ματς της περιόδου 2017/18 είχε 8.5 πόντους με 35.8% στα μακρινά σουτ.

Μυστηριώδες μήνυμα του Κέι Σι Ρίβερς στο Instagram
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ