ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Mr. double ο Ούκιτς

Mr. double ο Ούκιτς
INTIME SPORTS

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς μίλησε στο Sport24.gr μίλησε για το τρίτο νταμπλ που πανηγύρισε σε τέσσερις σεζόν κι εξήγησε για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός ίσως να ήθελε να ανταλλάξει το ευρωπαϊκό με το ελληνικό πρωτάθλημα. Απολαύστε μέσω των videos...

Μπορείτε να τον φωνάζετε και «νταμπλ». Θα γυρίσει. Γιατί απ' όταν επέστρεψε από το ΝΒΑ ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, έχει πανηγυρίσει τρία νταμπλ σε τέσσερις σεζόν. Το τελευταίο μια φορά, το έχει τοποθετήσει σε μια πιο ιδιαίτερη θέση.

Γιατί; " Μα είναι οι καλύτεροι τελικοί στην Ευρώπη. Αυτές οι ομάδες έχουν πάρει 5-6 τρόπαια στα 6-7 τελευταία χρόνια της Ευρωλίγκας (σ.σ. για την ακρίβεια, έχουν πάρει 5, την τελευταία επταετία). Αν λοιπόν, δείτε το θέμα καθαρά από την άποψη των αποτελεσμάτων, είναι μακράν οι καλύτεροι τελικοί στην Ευρώπη. Και αν σκεφτείτε τι κάναμε εμείς σε αυτή τη σειρά, θα διαπιστώσετε πως αποδείξαμε περίτρανα ότι μπορούμε να παίξουμε στο ύψιστο επίπεδο!".

Στο μυαλό του εν τω μεταξύ "δεν θα μου φαινόταν τρελό, να ήθελε ο Ολυμπιακός να ανταλλάξει τον ευρωπαϊκό του τίτλο, για να «σβήσει» αυτό που έγινε στους τελικούς. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που κάποιος νίκησε με 3-0, που περιέλαβαν δύο break.

Και φυσικά, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την αντιπαλότητα αυτών των συλλόγων, με ακρίβεια. Έχω ζήσει πολλά. Αυτά μόνο με την... Αγρια Δύση μπορώ να τα συγκρίνω». Και θα ήθελε «να ζητήσω συγγνώμη που δεν τελείωσε το ματς, ό,τι έγινε όμως, έγινε. Αποδείξαμε και στα τρία ματς ότι είμαστε οι καλύτεροι και έχουμε κάθε δίκιο να πανηγυρίζουμε".

Η σεζόν 2012-2013 "ήταν όλα όσα περίμενα, όταν πήρα την απόφαση να υπογράψω στον Παναθηναϊκό. Βρεθήκαμε μια νίκη μακριά από την τέλεια χρονιά -αυτή που θα μας έστελνε στο Φάιναλ Φορ. Η ουσία είναι ότι μπορούμε να «χτίσουμε» πάνω σε ό,τι κάναμε φέτος, να το εξελίξουμε και να θέσουμε ακόμα υψηλότερους στόχους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ