ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπράμος: "Μόνο νίκη με Ζαλγκίρις"

Μπράμος: "Μόνο νίκη με Ζαλγκίρις"
INTIME SPORTS

Ο Μάικ Μπράμος υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια να στραβοπατήσει στην πρεμιέρα του Top-16 της Euroleague κόντρα στην Ζαλγκίρις.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πράσινη" ο Μάικ Μπράμος αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο Top-16 αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής άσος του Τριφυλλιού υποστήριξε πως οι πράσινοι πρέπει να μπουν με το δεξί στην δεύτερη φάση της Euroleague και σημείωσε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για στραβοπάτημα κόντρα στην Ζαλκγίρις καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς για το Τριφύλλι:

"Το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι ο πρώτος αγώνας για το Top-16 και είναι στην έδρα μας. Αυτό σημαίνει πως θέλουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή τη φάση της διοργάνωσης".

Ο Μπράμος συνέχισε λέγοντας: "Προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι προκειμένου να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Σε ένα ματς στην έδρα μας δεν έχουμε τα περιθώρια να στραβοπατήσουμε. Δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο αν θέλουμε να κάνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα για να προχωρήσουμε παρακάτω".

Το Τριφύλλι εξασφάλισε την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τον Μάικ Μπράμος το ματς αυτό είναι μια πρόκληση για όλους στον Παναθηναϊκό:

"Είναι ένας τελικός. Ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, είναι σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Δεν νομίζω ότι έχουμε και πολλά να πούμε. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά παράλληλα θα είναι και ένα εξαιρετικό ματς. Είμαι σίγουρος πως και οι δυο ομάδες θα προετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο και θα προσπαθήσουν να δώσουν τα πάντα για τη νίκη και το τρόπαιο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ