ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπατίστ: "Μαχητική ομάδα ο Απόλλων Πατρών"

Μπατίστ: "Μαχητική ομάδα ο Απόλλων Πατρών"
INTIME SPORTS

Ο Μάικ Μπατίστ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός σέβεται τον Απόλλωνα Πατρών, όπως κάθε αντίπαλο και πρόσθεσε ότι οι "πράσινοι" θα πρέπει να διαχειριστούν την κούραση.

Ο Μάικ Μπατίστ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αυριανή (13/01) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών.

" Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια μαχητική ομάδα αντιμετωπίζοντας τον Απόλλωνα Πάτρας. Και το παιχνίδι θα έχει σίγουρα την ιδιομορφία της άδειας εξέδρας, καθώς θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους", είπε ο Αμερικανός και συμπλήρωσε:

" Εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε σε πρώτη φάση την κούραση που υπάρχει μετά από ένα δυνατό παιχνίδι και το γεγονός ότι προερχόμαστε και θα συνεχίσουμε με μια σειρά σημαντικών αγώνων. Το γεγονός ότι έχει χάσει κάποια συνεχόμενα παιχνίδια δεν σημαίνει τίποτα. Σεβόμαστε την Πάτρα, όπως σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο".

Ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας είπε: " Ο Απόλλων Πάτρας προέρχεται από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Προχώρησε σε κάποιες αλλαγές, θα παρουσιάσει κάποια καινούρια πρόσωπα και θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί γενικότερα βελτιωμένος στο παρκέ. Όσο για εμάς; Θα πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση που υπάρχει από το ταξίδι και τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Έχουμε σημαντικά παιχνίδι μπροστά μας, αλλά το μυαλό μας είναι στον αυριανό αγώνα, όπου θέλουμε να "κερδίσουμε" χρόνο για κάποιους παίκτες, να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε βελτίωση, όπως έχει γίνει στους τελευταίους αγώνες. Το ζητούμενο είναι να βγούμε στο παρκέ με ενέργεια και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ