ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπατίστ: "Δεύτερο σπίτι μου ο Παναθηναϊκός"

Μπατίστ: "Δεύτερο σπίτι μου ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Χαρούμενος από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος τόνισε πως οι "πράσινοι" είναι το δεύτερο σπίτι του.

Ο Μάικ Μπατίστ έπειτα από έναν χρόνο, όπου και αγωνίστηκε με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε επέστρεψε εμφανώς ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός ήταν χαρούμενος για την επιστροφή του στο "τριφύλλι", λέγοντας ότι οι "πράσινοι" αποτελούν τον δεύτερο σπίτι του.

" Επαιξα χρόνια στον Παναθηναϊκό. Μετά από ένα χρόνο στην Τουρκία είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω. Εχω περάσει πολύ καλές στιγμές που δεν ξεχνιούνται και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας", είπε ο Μπατίστ.

Ερωτηθείς για τις διαφορές στον Παναθηναϊκό με τις αλλαγές των τελευταίων ετών ανέφερε: " Ξέρω τους περισσότερους στην ομάδα και από τους παίκτες που έχουν έρθει, έχουμε τεθεί αντιμέτωποι σε αγώνες. Είναι εύκολο να τους μάθω, όπως και τον τρόπο του παιχνιδιού τους. Ο Παναθηναϊκός είναι το δεύτερο σπίτι μου.

Μου έλειψαν τα περισσότερα πράγματα στην Τουρκία γιατί ο Παναθηναϊκός είναι το δεύτερο σπίτι μου. Είναι νικητής και θέλω να πετύχω πολλές νίκες".

Μπατίστ: "Δεύτερο σπίτι μου ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς τόνισε: " Στόχος είναι να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους. Από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου όσο μπορώ για το καλύτερο".

Για την εθνική είπε: " Τώρα είμαστε στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για την εθνική. Εγώ θα είμαι εκεί με κάθε ευκαιρία όταν με καλέσει η εθνική. Δεν είμαι αχάριστος, έχω κερδίσει από την εθνική χαρές, επιτυχίες".

Μπατίστ: "Δεύτερο σπίτι μου ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ