ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκπληξη στο Καρπενήσι

Έκπληξη στο Καρπενήσι

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Καρπενήσι και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Στην πρωινή προπόνηση οι παίκτες του "τριφυλλιού" είχαν μια ευχάριστη έκπληξη...

Ο Παναθηναϊκός έχει "στρατοπεδεύσει" στο Καρπενήσι και πραγματοποιείι την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Κατά την διάρκεια της πρωινής τους προπόνηση, οι "πράσινοι" δέχτηκαν την ευχάριστη έκπληξη 120 αθλητών TAE KWOΝ DO, από το σωματείο, Αίαντας Αγίου Δημητρίου, που ήθελαν να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης στο Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου, καθώς 120 κορυφαίοι αθλητές του TAE KWOΝ DO όλων των ηλικιών βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις θέλοντας να δουν από κοντά τους παίκτες της ομάδας. O «Αίαντας Αγίου Δημητρίου» διοργανώνει camp στο οποίο συμμετέχουν αθλητές 13 σωματείων μεταξύ αυτών και πολλοί πανελληνιονίκες και κάτοχοι πανευρωπαϊκών μεταλλίων, τα μέλη των οποίων φωτογραφήθηκαν με τους νταμπλούχους Ελλάδας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ