ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέσα ο Λάσμε, έξω ο Μπανκς

Μέσα ο Λάσμε, έξω ο Μπανκς
Λάσμε

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου (18/5, 7μ.μ.). Εκτός αποστολής ο Μάρκους Μπανκς, κανονικά ο Λάσμε. Διαβάστε τι είπαν Πεδουλάκης και Σκορδίλης

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (18/5, 7μ.μ.) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και την αποστολή δεν ακολούθησε ο Μάρκους Μπανκς.

Αντίθετα, ο Στεφάν Λάσμε που υποφέρει από μυκητίαση στο πόδι, φέρεται να είναι καλύτερα και ακολούθησε κανονικά την αποστολή.

Να υπενθυμίσουμε ότι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν αναμετρηθεί 80 φορές στην ιστορία της Α1 Ανδρών, με τους "πράσινους" να έχουν 50 νίκες.

Για την 81η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, ο Αργύρης Πεδουλάκης σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: "Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι ένας αγώνας που θα βοηθήσει και τις δύο ομάδες να προετοιμαστούν για τα πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ παίζει πειθαρχημένα, έχει μια καλή εικόνα όλη τη χρονιά. Εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας με στόχο τα πλέι οφ. Συνεχίσαμε με προπονήσεις αυτό το διάστημα, έχοντας κάποια προβλήματα, κάποιες απουσίες, αλλά προχωράμε. Επίσης, ήταν καλό το διάστημα αυτό για τον Κάρι, γιατί μπαίνει περισσότερο στην ομάδα και προσαρμόζεται".

Από την πλευρά του, ο Γάιος Σκορδίλης υπογράμμισε: "Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, η οποία έχει αποδείξει στη διάρκεια της χρονιάς ότι παίζει δυνατά και ότι μάχεται σε κάθε παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος.

Είναι ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου και θέλουμε για μια ακόμη φορά να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα από ένα καλό παιχνίδι, μια καλή απόδοση. Θέλουμε να εφαρμόσουμε αυτά που μας υποδεικνύουν οι προπονητές και να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ