ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέρος της προπόνησης ο Γκιστ

Μέρος της προπόνησης ο Γκιστ
INTIME SPORTS

Την Δευτέρα (13/5) ο Τζέιμς Γκιστ έκανε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού, δείχνοντας σταθερά να προσπερνά τον τραυματισμό του. Ψάχνουν 4άρι οι "πράσινοι"

Ο Τζέιμς Γκιστ έκανε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού την Δευτέρα το απόγευμα (13/5) και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Την Τρίτη αναμένεται να κάνει και πάλι ατομικό πρόγραμμα και από την Τετάρτη να ανεβάσει ρυθμούς, προκειμένου να είναι παρών στο σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γκιστ δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα στην Πάτρα, λόγω ενός διαστρέμματος που τον ταλαιπώρησε.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός "χτενίζει" την αγορά, προκειμένου να βρει έναν καλό πάουερ φόργουορντ που θα έχει καλό σουτ και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το όνομα του Μιντάουγκας Κατελίνας έχει ήδη ακουστεί, ωστόσο δεν είναι τίποτα ακόμα οριστικό, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και θα πρέπει το νέο μεταγραφικό απόκτημα να βρίσκεται στην Ελλάδα, άμεσα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ