ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Διαμαντίδη για το 4-1 κόντρα στη "Βασίλισσα"

Με Διαμαντίδη για το 4-1 κόντρα στη "Βασίλισσα"
INTIME SPORTS

Με νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης (25/1, 9μ.μ.-NV3), ο Παναθηναϊκός θα μπει ακόμα πιο δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης στους "8". Επιστρέφει μετά από 15 μέρες ο Διαμαντίδης

Ο Παναθηναϊκός δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας, καθώς υποδέχεται την Παρασκευή το βράδυ τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική του TOP-16 της διοργάνωσης.

Με νίκη, οι "πράσινοι" θα βάλουν πλώρη για τους "8", καθώς θα έχουν απολογισμό 4 νίκες και 1 ήττα στα πέντε πρώτα παιχνίδια, μίας φάσης ομολογουμένως πολύ μεγάλης και επίπονης.

Το ευχάριστο για τον Αργύρη Πεδουλάκη είναι ότι θα έχει μετά από 15 ημέρες τον Δημήτρη Διαμαντίδη ξανά στη διάθεσή του, καθώς ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε από το παιχνίδι με τη Μάλαγα και άρχισε ξανά τις προπονήσεις στις αρχές της εβδομάδας.

Το άλλο ευχάριστο νέο του αποψινού αγώνα για τον Παναθηναϊκό είναι ότι θα έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του, καθώς επίκειται αφενός η επανεμφάνιση του αρχηγού και αφετέρου το όνομα του αντιπάλου προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον.

Σαφέστατα, λοιπόν, μία ζεστή ατμόσφαιρα δίνει φοβερή ώθηση στους παίκτες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να νικήσουν για μία ακόμα φορά φέτος (2η) τη Ρεάλ Μαδρίτης, με όπλο την έδρα τους.

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης, ο Αργύρης Πεδουλάκης επανέλαβε για μία ακόμα φορά ότι ο Παναθηναϊκός στηρίζει πολλά στον αρχηγό του, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Γιόνας Ματσιούλις δεν έδωσε το παρών για τρίτη συνεχόμενη μέρα, λόγω ενοχλήσεων στη μέση και αναμένεται να παίξει με ένεση στο παιχνίδι της Παρασκευής με τη Ρεάλ.

Στις δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο Τζέιμς Γκιστ έδωσε το σύνθημα για τη νίκη, τονίζοντας ότι πιστεύει πολύ στον Ολυμπιακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ