ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με καλή ψυχολογία και πιο διαβασμένος στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό (16/1, 19:00) ολοκληρώθηκε με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει γεμάτη "φαρέτρα".

Να γράψει την ιστορία με διαφορετικό τρόπο θέλει ο Παναθηναϊκός Superfoods στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Ολυμπιακό (16/1, 19:00). Οι "πράσινοι" δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν ως τώρα τους "ερυθρόλευκους" σε EuroLeague και Stoiximan.gr Basket League, ένα αρνητικό σερί το οποίο θέλουν να ολοκληρώσουν.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού (πλην φυσικά του Τζέιμς Γκιστ), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα του δεν θα έχει... απουσίες. Κι αυτό γιατί δεν υπολογίζει στον Κένι Γκάμπριελ, λόγω του περιορισμού που υπάρχει στους ξένους. Θυμίζουμε πως ο 44χρονος τεχνικός επέλεξε να "κόψει" τον 27χρονο πάουερ φόργουορντ από το ρόστερ για τις εντός των συνόρων υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού Superfoods, προτιμώντας να επαναφέρει σε αυτό τον -επίσης "κομμένο" τις τελευταίες τρεις εβδομάδες- Κέι Σι Ρίβερς.

Από εκεί και πέρα, η ψυχολογία στο "στρατόπεδο" του "τριφυλλιού" είναι εξαιρετική μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές. Το τόνισε άλλωστε κι ο ίδιος ο προπονητής των "πρασίνων" πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά φέτος που η ομάδα του θα πάει σε ντέρμπι, έχοντας κερδίσει το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της.

Εξάλλου, ο Αντώνης Φώτσης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για την αυριανή (16/1, 19:00) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ: " Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και συνάμα σημαντικό παιχνίδι. Είναι ένας νοκ άουτ αγώνας, όπου και οι δύο ομάδες γνωρίζουν πως δεν θα έχουν ευκαιρία να... διορθώσουν την κατάσταση στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αγωνίζεται στην έδρα του και φέτος μας έχει νικήσει τρεις φορές. Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε σκληρά, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη αυτή τη φορά και να προκριθούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Για να τα καταφέρουμε, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, καθώς ακόμη και μια στιγμή χαλάρωσης μπορεί να αποβεί μοιραία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ