ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με αλλαγή της τελευταίας στιγμής ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ τάραξε τα νερά, λίγη ώρα πριν το τζάμπολ του ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς έκανε αλλαγή στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Η άφιξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ , δεν ήταν τελικά η μοναδική έκπληξη πριν το τζάμπολ του ημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε άλλη μία κίνηση που δεν περίμενε κανείς. Άφησε εκτός δωδεκάδας τον Ντεμέτρις Νίκολς και έβαλε σε αυτή τον Κένι Γκάμπριελ!

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της EuroLeague, o Νίκολς είχε πετύχει μόλις 12 πόντους με 0/7 δίποντα και 4/9 τρίποντα σε 85 λεπτά συμμετοχής. Ο Πασκουάλ δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοσή του και μετά το παιχνίδι με την Εφές Αναντολού αποφάσισε να αφήσει τον Αμερικανό εκτός ρόστερ, δίνοντας την ευκαιρία στον Γκάμπριελ που απέναντι στους Τούρκους έπαιξε 23 λεπτά, για να σκοράρει 10 πόντους και να μαζέψει 6 ριμπάουντ.

Θυμίζουμε ότι ο Κένι Γκάμπριελ ήταν στη δωδεκάδα του "τριφυλλιού" στο προ δεκαημέρου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την EuroLeague, αλλά δεν είχε χρησιμοποιηθεί από τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός χρεώνεται έτσι αλλαγή ξένου και έχει πλέον άλλη μία μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου στην Stoiximan.gr Basket League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ