ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαυροκεφαλίδης: "Δεν ξέρω τι θα γίνει"

Μαυροκεφαλίδης: "Δεν ξέρω τι θα γίνει"
INTIME SPORTS

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε για το ενδιαφέρον της Ουνικάχα Μάλαγα (που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Μάρκο Τοντόροβιτς), κι ενώ η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από την Ουνικάχα για κλειστό διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Ανδαλουσίας όμως έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή πως θα περιμένει την αντίδραση του Παναθηναϊκού, πριν αποφασίσει.

Ο 31χρονος σέντερ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Pick 'n Roll" του ΟΤΕ TV όπου αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Ουνικάχα, τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Δεν ξέρω αν θα επιμείνει η Μάλαγα γιατί περιμένει πολύ καιρό. Προτεραιότητά μου ήταν ο Παναθηναϊκός. Με τις τελευταίες εξελίξεις δεν ξέρω τι θα γίνει. Αυτό έχει να κάνει και με τον Παναθηναϊκό και με αυτό που γίνεται στην χώρα. Δεν ξέρω τι θέλουν οι καινούργιοι προπονητές μου στον Παναθηναϊκό. Θα δείξει μέσα στις επόμενες μέρες. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με κανέναν".

Πρόσθεσε, δε, πως "όλα μετρούν. Βάζεις κάτω τα πάντα με όποια σειρά θέλεις και τα βλέπεις. Βλέπεις τους στόχους σου και αποφασίζεις. Σίγουρα μετράει η κατάσταση στην χώρα".

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λοκομοτίβ (που επισημοποίησε πρόσφατα τη συνεργασία της με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ) εξετάζει την περίπτωση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος αγωνίστηκε στη Ρωσία την περίοδο 2011-13 με την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Συμφώνησε με Τοντόροβιτς

Στο μεταξύ, η Μάλαγα φέρεται να έχει έλθει σε συμφωνία με τον Μάρκο Τοντόροβιτς, ο οποίος εξελίχθηκε σε αποκάλυψη της σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Liga Endesa με την Μπιλμπάο. Ο Μαυροβούνιος ήταν η εναλλακτική της Ουνικάχα, σε περίπτωση που δεν προχωρούσε το ενδεχόμενο απόκτησης του Μαυροκεφαλίδη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ