ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ματσιούλις: "Στο μυαλό μας ο ΚΑΟΔ"

Ματσιούλις: "Στο μυαλό μας ο ΚΑΟΔ"
INTIME SPORTS

Ο Γιόνας Ματσιούλις μίλησε για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ (22/12, 7μ.μ.-ΕΤ1), την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, αλλά και την προσθήκη του Καπόνο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΚΑΟΔ το Σάββατο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου (22/12, 7μ.μ.-ΕΤ1), σε ένα ματς που θεωρητικά είναι εύκολα, αλλά οι Δραμινοί δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν με δεδομένο ότι κρίνεται το εισιτήριο στον τελικό.

Στις δηλώσεις του ο Γιόνας Ματσιούλις αναφέρθηκε στη γενική εικόνα της ομάδας, στην προσθήκη του Τζέισον Καπόνο, αλλά και την πρεμιέρα στο TOP-16 με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

"Παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιωνόμαστε σαν ομάδα, τόσο εμείς όσο και τα καινούρια παιδιά. Είναι καλό αυτή τη στιγμή που έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια προκειμένου, να μπουν στο κλίμα της ομάδας και οι νέοι παίκτες. Είναι πολύ χρήσιμο να βρούμε τον ρυθμό μας αλλά και να τον κρατήσουμε, πριν από την έναρξη του Τοπ 16. Νομίζω πως ναι βελτιωνόμαστε όλο και πιο πολύ", υπογράμμισε ο Λιθουανός φόργουορντ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Καπόνο:

"Από την πρώτη στιγμή έδειξε πως καταλαβαίνει το παιχνίδι μας. Αν και έπαιξε λίγο ήταν μέσα στις φάσεις. Δεν έδειχνε σαν νέος παίκτης. Ήταν επιθετικός και νομίζω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Χρειαζόμασταν έναν σουτέρ και νομίζω ότι τον βρήκαμε. Παίζουμε και οι δύο στην ίδια θέση αλλά έχουμε διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού.

Προτιμώ το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα, ενώ εκείνος θέλει πιο πολύ να σουτάρει. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στη συνύπαρξη μας και τα πάντα θα εξαρτηθούν από το τι θα θελήσει ο προπονητής από τον καθένα μας".

Για το ματς με Ζαλγκίρις υπογράμμισε: "Στο μυαλό μας υπάρχει πρώτα το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΚΑΟΔ, καθώς κρίνεται το εισιτήριο στον τελικό. Μετά θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις. Θα είναι πολύ σημαντικό για μας να ξεκινήσουμε το Top 16, με μια νίκη στην έδρα μας, κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι η Ζαλγκίρις.

Θα ήταν κάτι πολύ σπουδαίο ειδικά για μένα, καθώς είναι η ομάδα που έχω αγωνιστεί στο παρελθόν, αλλά και για όλη την ομάδα. Το ζητούμενο για μας είναι να ξεκινήσουμε με νίκη το Top 16, αλλά και να κλείσουμε με νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ