ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ματσιούλις: "Δεν πετάμε στα σύννεφα"

Ματσιούλις: "Δεν πετάμε στα σύννεφα"
INTIME SPORTS

Χαμηλούς τόνους εν όψει της συνέχειας κράτησε ο Γιόνας Ματσιούλις ο οποίος έφυγε από το Βερολίνο έχοντας πετύχει 28 πόντους κι έχοντας κάνει 3 ράμματα στο σαγόνι του

Ο Γιόνας Ματσιούλις ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού με 28 πόντους, αλλά και τρία… ράμματα στο σαγόνι, από ένα χτύπημα στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει τι έκανε ο ίδιος στο παιχνίδι και αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι η νίκη.

"Ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει η προσωπική μου απόδοση, αλλά το τι έκανε η ομάδα μου. Νικήσαμε και αυτό είναι που μετράει. Σε κάθε αγώνα που αισθάνομαι καλά και έχω τη δυνατότητα να σουτάρω το κάνω. Το έκανα απόψε μπήκαν τα σουτ και κερδίσαμε", υποστήριξε ο Λιθουανός φόργουορντ και συμπλήρωσε:

"Αλλά, αν δεν με βοηθούσαν με τον τρόπο τους οι συμπαίκτες μου, δεν θα μπορούσα να έχω αυτήν την απόδοση. Στο Top-16 κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ειδικά εκτός έδρας.

Δεν κάνουμε όνειρα, δεν πετάμε στα σύννεφα. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να είμαστε σοβαροί, να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε που θα φτάσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ