ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λάσμε: "Πιστεύω στη σκληρή δουλειά"

Λάσμε: "Πιστεύω στη σκληρή δουλειά"
INTIME SPORTS

Ο Στεφάν Λάσμε μίλησε για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, την φετινή δουλειά που γίνεται στο στρατόπεδο των "πρασίνων", λέγοντας πώς είναι τυχερός που ανήκει στην ομάδα.

Ο Στεφάν Λάσμε μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για τον φετινό Παναθηναϊκό, αλλά και για τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

"H oμάδα παίζει σωστά μαζί μου. Το στυλ με το οποίο παίζουμε, ο τρόπος με τον οποίο με χρησιμοποιεί ο προπονητής στην επίθεση, το κάνει εύκολο για εμένα να φτάσω στο καλάθι. Είναι όλα θέμα ομαδικής δουλειάς".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Eίναι θέμα ομαδικής δουλειάς. Όλοι έχουν κάνει ένα βήμα μπροστά και έχουν βελτιώσει το παιχνίδι τους. Είδαμε τι έκανε ο Μάικ Μπράμος στα τελευταία παιχνίδια. Δεν είναι απλά θέμα ενός παίκτη, ποτέ δεν είναι θέμα ενός παίκτη. Όλη η ομάδα είναι συγκεντρωμένη στο πως θα κάνει το σωστό. Έχουμε πολύ καλή ομάδα με αρκετό ταλέντο και αν έχουμε μια απουσία, οι υπόλοιποι προσπαθούμε για το καλύτερο. Έτσι δεν μας έχουν επηρεάσει οι απουσίες ως τώρα".

Για το ότι είναι πρώτος στα κοψίματα στην Ευρωλίγκα είπε: " Noμίζω περισσότερο ένστικτο. Ποτέ δεν έκανα προπόνηση στις τάπες. Είναι περισσότερο ένστικτο και φυσικά βοηθάει και το γεγονός πως είμαι αθλητικός. Αυτό βοηθάει πολύ αμυντικά, αλλά και επιθετικά".

Για την Ολίμπια Λουμπλιάνας και τον Άαρον Μπέινς δήλωσε: " Πιστεύω πως ο Μπέινς είναι αρκετά σκληρός παίκτης. Είναι πραγματικά δύσκολο να τον σταματήσεις. Θεωρώ πως θα χρειαστεί η βοήθεια όλων, ειδικά αν λείπει ο Σοφοκλής, ο οποίος κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να τον σταματήσει στο πρώτο ματς. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε για να τον σταματήσουμε. Έχει να κάνει με αυτά που θα μας πει ο προπονητής μας και οι βοηθοί του, αλλά και ποια η ομαδική δουλειά που θα κάνουμε".

Έπειτα δήλωσε: " Πιστεύω πολύ στη σκληρή δουλειά. Πιστεύω πως αν δουλεύεις σκληρά, κάπως θα φανεί αυτό. Προσωπικά, νιώθω τυχερός από αυτή την εμπειρία στον Παναθηναϊκό και επειδή ο κόουτς μου έχει εμπιστοσύνη. Νιώθω πως ταιριάζω απόλυτα στον Παναθηναϊκό".

Για το γεγονός πώς ήρθε στον Παναθηναϊκό: " Μόνο που ξέρεις ότι είναι κάτι που φτιάχτηκε από την αρχή, είναι πολύ ξεχωριστό. Είναι τιμή μου να είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας που έχει τόσο μεγάλη ιστορία. Μαθαίνω περισσότερο από αυτούς και είναι σπουδαία ευκαιρία για την καριέρα μου".

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: " Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους φιλάθλους. Έχω παίξει στην Μακάμπι και την Παρτιζάν που έχουν επίσης τρομερούς φιλάθλους. Είναι ωραίο να παίζεις μπροστά τους, αλλά προσωπικά δε δίνω μεγάλη προσοχή στο τι γίνεται στις κερκίδες όταν παίζω. Προσπαθώ να μείνω συγκεντρωμένος, βέβαια προσθέτουν ενέργεια στο παιχνίδι. Δε νιώθω πίεση γιατί είναι πάντα μαζί μας, ό,τι κι αν γίνεται. τις περισσότερες φορές νιώθουμε σαν να είναι ο έκτος παίκτης στο παιχνίδι".

Για το πώς είναι να αγωνίζεται με τον Δημήτρη Διαμαντίδη: " Νομίζω πως έχει υψηλό μπασκετικό IQ. Όταν παίζεις εναντίον του αυτό μπορεί να το υποτιμήσεις. Φέτος, που ήρθα εδώ πραγματικά κατάλαβα πόσο καλός παίκτης είναι. Σε παραπλάνα το παρουσιαστικό του , ο τρόπος που παίζει. Αλλά είναι από τους μεγαλύτερους παίκτες εκεί έξω".

Για τη φετινή ομάδα που δημιουργήθηκε από την αρχή: " Περισσότερα παιχνίδια, λιγότερη προπόνηση. Νομίζω ότι είναι πιο διασκεδαστικό. Όταν παίζεις περισσότερα παιχνίδια μπορείς να δείξεις περισσότερο από το ταλέντο που διαθέτεις ως ομάδα, αλλά κι ως παίκτης. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για για τη διοργάνωση επίσης".

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας: " Απλά κοιτάμε να κερδίζουμε ένα παιχνίδι την φορά. Όχι, να προσπαθούμε να βάζουμε υψηλούς στόχους. Απλά να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να χτίζουμε την ομάδα, για να γίνεται πιο δυνατή, ώστε να φέρουμε το όνομα του Παναθηναϊκού εκεί που ανήκει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ