ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λάσμε: "Είμαστε μία δυνατή ομάδα"

Λάσμε: "Είμαστε μία δυνατή ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Στέφαν Λάσμε μίλησε για τον Παναθηναϊκό, τον Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά και το μπάσκετ στη Γκαμπόν.

Ο Στέφαν Λάσμε μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA για τον Παναθηναϊκό, τον Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά και το μπάσκετ στη Γκαμπόν.

" Υπάρχουν πολλοί καλοί Αφρικανοί παίκτες στην Ευρωλίγκα", δήλωσε ο Στέφαν Λάσμε και στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Είναι ωραίο να αγωνίζεσαι σε τόσο υψηλό επίπεδο, ώστε να μπορείς να γυρίσεις πίσω και να δείξεις στο λαό σου πώς να παίξει και να αναπτύξει το άθλημα".

Για το αν ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει βρει τον τρόπο για να παίρνει το καλύτερο δυνατό από τον ίδιο, ανέφερε: " Μου ταιριάζει ο τρόπος παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης με χρησιμοποιεί σωστά. Δούλεψα σκληρά όλο το καλοκαίρι. Είμαστε μία δυνατή ομάδα και πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες".

Τέλος, μίλησε για το μπάσκετ στη Γκαμπόν, λέγοντας: " Μακάρι να είχα αγωνιστεί περισσότερο για την πατρίδα μου, αλλά τα προγράμματα της Ευρωλίγκα και των Προκριματικών του Afrobasket συμπίπτουν. Ευελπιστώ ή FΙΒΑ Africa να αναπροσαρμόσει το καλεντάρι της. Το μπάσκετ αποτελεί μεγάλη υπόθεση στη Γκαμπόν.

Το πρόβλημα είναι η έλλειψη χρόνου και χρημάτων, για να επενδύσει κανείς και να βοηθήσει στην ανάπτυξή του. Το ταλέντο υπάρχει. Πηγαίνω στη Γκαμπόν όσο πιο συχνά μπορώ και έκανα κι ένα καμπ εκεί πέρυσι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ