ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λάνγκφορντ: "Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο ΟΑΚΑ"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / UNICS KAZAN - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / UNICS KAZAN - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ετοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του έδωσε ο Παναθηναϊκός δήλωσε ο Κιθ Λάνγκφορντ στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας. "Εχω αγωνία να παίξω στο ΟΑΚΑ" σχολίασε χαρακτηριστικά.

Χαρούμενος, ανακουφισμένος, ανυπόμονος να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Κιθ Λάνγκφορντ στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας. Ο Αμερικανός σκόρερ έχει παίξει πολλές φορές σε αυτό το γήπεδο, πάντα όμως ήταν αντίπαλος, κάτι που πλέον θα αλλάξει καθώς αυτό θα γίνει το νέο του "σπίτι".

" Ακόμα δεν έχω καταλάβει πλήρως τη νέα σελίδα της καριέρας μου. Δεν κρύβω ότι είμαι ανακουφισμένος. Πάντα, κάθε καλοκαίρι, ήθελα να ξέρω από νωρίς πού θα βρίσκομαι, πού θα παίζω μπάσκετ, για να μην έχω αυτή την έγνοια στο μυαλό μου. Και φέτος κατάφερα να τελειώσω νωρίς με αυτό το θέμα. Και από την στιγμή μάλιστα που τα έφερε έτσι η ζωή και κατάφερα να "κλείσω" σε μια τεράστια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός τότε όλα είναι ακόμα καλύτερα για εμένα. Ιδανικά" σχολίασε ο πολύπειρος σκόρερ στο paobc.gr

" Από την αρχή είχα ξεκαθαρίσει πως ήθελα να επιστρέψω στην EuroLeague. Να βρω μια ομάδα τέτοιου επιπέδου. Αλλά η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Κάτι ακόμα καλύτερο" πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας: " Έχω μεγάλη αγωνία να δω πώς θα είναι το ΟΑΚΑ γεμάτο και αυτή τη φορά ο κόσμος θα είναι με το μέρος μου. Μάλλον εγώ θα είμαι με το μέρος του. Ολες αυτές τις φορές που είχα έρθει στο ΟΑΚΑ η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Μπορεί να προσπαθούσα να κάνω τις αποδοκιμασίες έξτρα κίνητρο για εμένα, αλλά ο κόσμος έδινε απίθανη ενέργεια στον Παναθηναϊκό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου τα παιχνίδια στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, με την Μακάμπι το 2012, το τι γινόταν στο ΟΑΚΑ. Αδιανόητη κατάσταση. Μοναδική. Το μισό από αυτό που ένιωσα τότε να να νιώσουμε φέτος από τον κόσμο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Ο Λάνγκφορντ υποστήριξε πως είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι του ζητήσει ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά από μια σεζόν που τον βρήκε αρχικά στην Κίνα και εν συνεχεία στο Ισραήλ. Γιατί ο Παναθηναϊκός επένδυσε σε αυτόν; Μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο του Αλέξανδρου Τρίγκα για να καταλάβετε τι θα δώσει ο Αμερικανός στην νέα του ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ