ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρίνεται η τύχη των "ξενύχτηδων"

Κρίνεται η τύχη των "ξενύχτηδων"

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στο Nick Galis Hall θα ανακοινώσει ο Αργύρης Πεδουλάκης την τιμωρία των τριών παικτών που ξενύχτησαν μετά τον τρίτο ημιτελικό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει περίπτωση πρόωρης επιστροφής τους στην Αθήνα.

Δεν έφτανε η ήττα και η κακή εμφάνιση στον Παναθηναϊκό, ήρθαν και τα ξενύχτια των Τζέιμς Φελντέιν, Μαρκίζ Χέινς και Τζέιμς Γκιστ για να κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Οι τρεις τους εθεάθησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, να νυχτοπερπατούν μετά την ήττα στο Nick Galis Hall, στον τρίτο ημιτελικό με τον Άρη.

Γι αυτό βρίσκονται, πλέον, σε πολύ δύσκολη θέση αφού όλα "καταγράφηκαν" από τον φωτογραφικό φακό, εκθέτοντάς τους απέναντι στον σύλλογο, τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φιλάθλους και τη διοίκηση του "τριφυλλιού". Πρόδηλο είναι πως στο "πράσινο στρατόπεδο" επικρατεί έντονος εκνευρισμός από τη συμπεριφορά των τριών προαναφερθέντων παικτών, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να παρουσιάζεται έξαλλος από τη συμπεριφορά τους.

Ο προπονητής των "πρασίνων" δεν θέλει να πάρει βιαστικές αποφάσεις, γι αυτό δεν έχει αποφανθεί ακόμη περί της τιμωρίας που θα τους επιβληθεί. Κάτι τέτοιο πάντως θα γίνει μετά την απογευματινή προπόνηση στο Nick Galis Hall, με το πρόστιμο που θα κληθούν να πληρώσουν να είναι το λιγότερο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να τεθούν εκτός αποστολής από τον τέταρτο ημιτελικό με τους "κίτρινους", αν κι αυτό είναι κάτι που μοιάζει πρόωρο για να ειπωθεί με βεβαιότητα.

Όπως και να έχει πάντως, το σίγουρο είναι ένα: ΔΕΝ πρόκειται να επιστρέψουν άμεσα στην Αθήνα, θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη με την υπόλοιπη αποστολή, συνοδεύοντάς την στο ταξίδι της επιστροφής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ