ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Koρμός" και προσθέσεις

"Koρμός" και προσθέσεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη τις βάσεις στο ρόστερ της επόμενης σεζόν και ξεκινάει την αναζήτηση για τις προσθήκες ποιοτικών παικτών. Ποια τα δεδομένα με αποχωρήσεις, ανανεώσεις και... προσθέσεις.

Τα δεδομένα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν αναλύουν ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του, προκειμένου να καταλήξουν στους παίκτες που θα συμπληρώνουν τον "κορμό" ο οποίος ήδη υπάρχει αλλά θα έχουν ποιότητα και υψηλούς στόχους, όπως η ομάδα του "τριφυλλιού". Το τεχνικό επιτελείο των "πράσινων" έχει πιάσει ήδη δουλειά με σκοπό να βρει τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα παλεύει και θα είναι γρήγορη, παίζοντας ελκυστικό μπάσκετ, με στόχο όπως πάντα την κορυφή.

Η αλήθεια είναι πάντως, πως ο Παναθηναϊκός ξεκινάει έχοντας ήδη δημιουργήσει έναν δυνατό "κορμό", με την παρουσία και Ελλήνων παικτών που έχουν τεράστιο κίνητρο για επιτυχίες. Συγκεκριμένα, στο ρόστερ βρίσκονται οι Νικ Καλάθης, Νίκος Παππάς, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Τζέιμς Φελντέιν, Λευτέρης Μποχωρίδης, Τζέιμς Γκιστ και Γιώργος Παπαγιάννης ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους Αντώνη Φώτση και Βλαντο Γιάνκοβιτς καθώς τα συμβόλαια τους έληξαν αλλά θα γίνουν οι απαραίτητες επαφές για την ενεργοποίηση τους.

Αν συνυπολογίσουμε και τους νεαρούς (Κόνιαρη, Λούντζη, Παπαδάκη, Καλαϊτζάκη), τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι "πράσινοι" ξεκινούν από μια καλή αφετηρία για να… χτίσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα γνωρίζουμε αν θα υπάρξουν αλλαγές στα έως τώρα δεδομένα και αυτό που μένει είναι να δούμε τις προσθήκες οι οποίες θα γίνουν αφού η ομάδα του "τριφυλλιού" δεν σκοπεύει να μειώσει τον προϋπολογισμό της ενώ θα κινηθεί για τουλάχιστον τέσσερις προσθήκες.

Αυτή τη στιγμή, τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά, κάτι το οποίο είναι συνηθισμένο φαινόμενο όμως, η αλήθεια είναι πως οι "πράσινοι" θέλουν να κάνουν προσεκτικές κινήσεις για να δημιουργήσουν το σύνολο που επιθυμούν. Στο μεταξύ, όπως έχουμε αναφέρει έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τον Μάικ Μπράμο να φορέσει ξανά την φανέλα του Παναθηναϊκού και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ