ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φουλ για Μπράμο ο Παναθηναϊκός

Φουλ για Μπράμο ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά την παραμονή του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, το Sport24.gr αποκαλύπτει την πρώτη δυναμική κίνηση του "τριφυλλιού" για να κλείσει τον Μάικ Μπράμο, που έκανε σπουδαία χρονιά στην Ιταλία. Πού προσπάθησε να εμπλακεί η ΑΕΚ.

Μετά την ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη , ο Παναθηναϊκός βάζει μπροστά για τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, χωρίς να χάσει χρόνο. Άλλωστε, οι "πράσινοι" έχουν ήδη έναν κορμό στον οποίο πάνω θα βασιστούν και θα τον πλαισιώσουν με παίκτες που θ' αποτελέσουν σημαντικά στηρίγματα στη διάρκεια της ερχόμενης σεζόν η οποία θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική, με δεδομένες τις διαφοροποιήσεις στην Euroleague.

Είναι δεδομένο πως στόχος του "τριφυλλιού" είναι η επιστροφή στην κορυφή και η ευρωπαϊκή διάκριση, δημιουργώντας ένα αξιόμαχο και αθλητικό ρόστερ με πολύ ταλέντο. Οι κινήσεις των "πράσινων" λοιπόν, ξεκινούν από τον Μάικ Μπράμο. Ο 29χρονος φόργουορντ τη σεζόν που πέρασε, φόρεσε τη φανέλα της Βενέτσια, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Αυτή η εξέλιξη μόνο έκπληξη δεν προκαλεί καθώς οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε επαφή και μέσα στη σεζόν αλλά τότε η ιταλική ομάδα δεν ήταν διατεθειμένη ν' αφήσει ελεύθερο τον διεθνή παίκτη.

Πλέον όμως, τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί και οι "πράσινοι" έβαλαν αμέσως μπροστά, προκειμένου να τον αποκτήσουν και να φορέσει ξανά τη φανέλα με τα έξι αστέρια. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ κινήθηκε για την περίπτωση του Μπράμου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, εφόσον ο παίκτης θελήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα. Την ίδια ώρα, τις επόμενες ημέρες θα κορυφωθούν οι συζητήσεις με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς για την ανανέωση του συμβολαίου του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ