ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κίτσεν: "Θέλω να βελτιωθώ στην Τσεντεβίτα"

Κίτσεν: "Θέλω να βελτιωθώ στην Τσεντεβίτα"
INTIME SPORTS

Χαρούμενος για τον δανεισμό του στην Τσεντεβίτα εμφανίστηκε ο Ντέργουιν Κίτσεν, εκφράζοντας την επιθυμία του να βελτιωθεί ως παίκτης στην Κροατία.

Ο Ντέργουιν Κίτσεν παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Τσεντεβίτα και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Κροατών υποστήριξε πως θέλει να βελτιωθεί μέσα από τη νέα του ομάδα και να κατακτήσει τίτλους με τη νέα του ομάδα.

Αρχικά ο Αμερικανός πλέι μέκερ είπε πως έχει μιλήσει με τον Ούκιτς για να πάρει πληροφορίες για την νέα του ομάδα: "Για την ώρα, ακόμα μαθαίνω το Ζάγκρεμπ και την Κροατία, αλλά είμαι ευχαριστημένος που ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταγραφή μου. Αρκετά πράγματα για την Τσεντεβίτα, μου είπε ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης μου Ρόκο Λένι Ούκιτς".

Ο Κίτσεν συνέχισε λέγοντας: "Μου είπε πως είναι μία ομάδα με φιλοδοξίες, η οποία φέτος συμμετείχε στην Euroleague και είναι υπό τις οδηγίες ενός πολύ καλού προπονητή, ο οποίος πιστεύω πως θα με αξιοποιήσει κατάλληλα".

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη νέα του ομάδα ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού είπε: "Έχουμε μία καλή ομάδα και γι΄αυτό θέλω να κάνω το καλύτερο. Η δουλειά μου είναι να βοηθώ τους συμπαίκτες μου, δίνοντάς τους ελεύθερο χώρο.

Ανυπομονώ να κάνω την πρώτη μου προπόνηση και να συμμετέχω στο πρώτο μου παιχνίδι. Είμαι νέος και σχετικά άπειρος, αλλά είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθώ φέτος και ελπίζω να κατακτήσω κάποιον τίτλο με την Τσεντεβίτα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ