ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κίτσεν: "Ο Παναθηναϊκός αποτελεί μεγάλο όνειρο"

Κίτσεν: "Ο Παναθηναϊκός αποτελεί μεγάλο όνειρο"

Χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ντέργουιν Κίτσεν, υπογραμμίζοντας πως αποτελεί έκπληξη και όνειρο για εκείνον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κίτσεν:

Για τον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολλούς τίτλους. Είναι ένα μεγάλο άλμα για μένα, μια τεράστια ευκαιρία που δεν μπορούσα με τίποτα να αφήσω να πάει χαμένη".

Για το αγωνιστικό του προφίλ: "Κάνω όλες τις δουλειές για να βοηθήσω την ομάδα μου, να κάνω χαρούμενους τους συμπαίκτες μου μοιράζοντας ασίστ και όταν υπάρχουν οι συνθήκες να σκοράρω. Ανυπομονώ να έρθω για να αρχίσω δουλειά".

Για το πώς ένιωσε όταν έμαθε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: "Μόλις έμαθα ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για μένα, είπα αμέσως στους μάνατζέρ μου να τελειώσουν τη δουλειά. Το να αγωνιστείς σε μια τέτοια ομάδα αποτελεί μεγάλο όνειρο για μένα και είμαι ενθουσιασμένος. Υπήρχε ενδιαφέρον και από την Τσεντεβίτα, αλλά ήθελα να πάω στον Παναθηναϊκό. Ένιωσα ευχάριστη έκπληξη, αλλά… μικρή, γιατί πιστεύω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του. Σίγουρα θα υπάρχει πίεση, αλλά θα είναι γλυκιά".

Για το αν ήξερα τον Παναθηναϊκό: "Είχα παρακολουθήσει τους αγώνες με τη Μακάμπι για τα προημιτελικά και μου άρεσε ο τρόπος που έπαιζε ο Παναθηναϊκός. Φυσικά είδα και το Final 4".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ