ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλάθης: "Είναι υπέροχο που θα ζήσω ένα Final-4"

Καλάθης: "Είναι υπέροχο που θα ζήσω ένα Final-4"
INTIME SPORTS

Ενθουσιασμένος που θα ζήσει την ατμόσφαιρα ενός Final-4 είναι ο Πατ Καλάθης ο οποίος έδειξε... καυτός κόντρα στον Κολοσσό, φωνάζοντας δυναμικό παρών

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Κολοσσό (100-57), έδωσε την ευκαιρία στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και ο Πατ Καλάθης ήταν ένας από αυτούς.

Ο Ελληνοαμερικανός φόργουορντ άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και σε 14 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 12 πόντους με 2/2 βολές, 2/4 δίποντα, 2/2 τρίποντα, μάζεψε 4 ριμπάουντ κι έδωσε δύο ασίστ ενώ ήταν αλάνθαστος.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα τον ρωτήσαμε για το καλό του παιχνίδι κι αυτός απάντησε: "Ένιωθα απλά καλά. Το τεχνικό τιμ μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω λίγο και το έκανα. Είμαι πάντα έτοιμος". Αναλυτικά όσα είπε ο Πατ Καλάθης...

Για το κλειδί του αγώνα και τη νίκη του Παναθηναϊκού: "Η ομαδική δουλειά ήταν το κλειδί. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο να παίξουμε όλοι μαζί. Βγήκαν τα σουτ, δεν ήμασταν εγωιστές. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι".

Για το αν το παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό ήταν τόσο εύκολο όσο φάνηκε: "Εύκολο; Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ο Κολοσσός είναι καλή ομάδα, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Απλά εμείς κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, μας βοήθησαν τα σουτ που μπήκαν κι έτσι προετοιμαστήκαμε και γι' αυτά που θα ακολουθήσουν.

Προφανώς προετοιμαζόμαστε και για το Final-4 όπου θα δώσουμε τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν που είναι για την Ευρωλίγκα. Κάθε μέρα προετοιμαζόμαστε για αυτά τα παιχνίδια και κάθε μέρα μαθαίνουμε κάτι".

Για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν για τα πλέι οφ: "Θα μπούμε σε κάθε παιχνίδι με την απαιτούμενη προσοχή. Το τεχνικό τιμ θα μας προετοιμάσει για δύσκολα παιχνίδια".

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην ομάδα του: "Ήταν υπέροχο να παίξω κόντρα στην παλιά μου ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Ήταν ωραία που τους ξαναείδα. Μου άρεσε πολύ".

Για την ευκαιρία που θα έχει να ζήσει ένα Final-4 από κοντά: "Λατρεύω το γεγονός ότι η ομάδα προκρίθηκε στο Final-4. Θα είναι υπέροχη η ατμόσφαιρα, οι αγώνες, οι προπονήσεις εκεί, όλα. Είναι υπέροχο που θα έχω αυτή την ευκαιρία".

Για το τι του έχει πει ο αδερφός του, Νικ σχετικά με την εμπειρία σε Final-4: "Φυσικά μου έχει κάποια πράγματα. Θα είναι απίστευτο, που απλά θα είμαι μέλος αυτή της ομάδας. Θα είναι κάτι που θα θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου. Οπότε είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ