ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καϊμακόγλου: "Να μην περάσει άλλος από το ΟΑΚΑ"

Καϊμακόγλου: "Να μην περάσει άλλος από το ΟΑΚΑ"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Καϊμακόγλου ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να παρουσιάζεται πιο δυνατός αν όντως θέλει να προκριθεί στο Final 4 της Ευρωλίγκας

Δηλώσεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, έκανε ο Κώστας Καϊμακόγλου ο ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα μακριά από την έδρα της, όσο και σε εκείνο στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας φόργουορντ ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα πρέπει να ανασυνταχθεί προκειμένου να διορθώσει τα λάθη της και να παρουσιάζεται καλύτερα στη συνέχεια.

"Δυστυχώς, όπως και στο παιχνίδι με την Ούνιξ, δεν ήμασταν καλοί σε όλο το παιχνίδι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δώσαμε στην Αρμάνι το δικαίωμα να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει και το κατάφερε. Εμάς, ευτυχώς, μας έκανε ένα δώρο η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ που νίκησε την Ούνιξ, οπότε προκριθήκαμε ήδη κι αυτό είναι το θετικό, ότι πετύχαμε τον στόχο μας", τόνισε ο Κώστας Καϊμακόγλου για την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο και συνέχισε:

"Δεν χάθηκε και ο κόσμος με αυτή μας την εμφάνιση, αλλά σίγουρα τώρα θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να δούμε τι δεν κάνουμε καλά, γιατί κάτι που συμβαίνει ξανά παύει να είναι σύμπτωση.

Δεν πρέπει να δίνουμε στους αντιπάλους μας το δικαίωμα να σκέφτονται ότι μπορούν να περάσουν εύκολα από το ΟΑΚΑ. Πλέον, έχουμε το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό και στη συνέχεια το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς που μπορεί να μας δώσει μια καλύτερη θέση και να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας".

"Να πάρουμε τη νίκη-πρωτιά"

Αναφερόμενος στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (29/2), με την Ούνιξ Καζάν σχολίασε: "Έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, σουτάρει πολύ από την περιφέρεια, έχει πολλούς εκτελεστές, αλλά νομίζω πως όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια το σημαντικότερο είναι τι κάνουμε εμείς.

Όλα εξαρτώνται από εμάς. Το πόσο επιθετικά θα μπούμε στο παιχνίδι και όχι μόνο στην επίθεση, για την οποία μας μιλούν συνέχεια οι προπονητές μας, αλλά και στην άμυνα, για να σταματήσουμε τους δημιουργούς της Ούνιξ. Αν βγάλουμε πολλή ενέργεια μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και την πρωτιά".

Σχετικά με το γεγονός ότι και η Αρμάνι Μιλάνο και η Ούνιξ Καζάν πέρασαν από την έδρα του Παναθηναϊκού, ο Κώστας Καϊμακόγλου επισήμανε: "Το θέμα είναι, ειδικά στην έδρα μας, να δείχνουμε από την αρχή τη δύναμή μας και ότι από το ΟΑΚΑ δεν μπορεί να περάσει κανένας. Έχουμε κάνει δύο φορές το ίδιο λάθος στο Top 16 και, αν με το καλό πάρουμε το πλεονέκτημα, πρέπει επιτέλους να μην περάσει κανείς από την έδρα μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ