ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιβάνοβιτς: "Να παίζουν καλύτερα οι παρόντες"

Ιβάνοβιτς: "Να παίζουν καλύτερα οι παρόντες"

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει τις απουσίες ως δικαιολογία για την βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αντίθετα, μίλησε για όσα πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός.

Η ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν κάτι παραπάνω από διδακτική για τον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" είχαν πολλές απουσίες στο τελευταίο τους φιλικό, κάτι που όμως δεν χρησιμοποίησε ως δικαιολογία ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" δήλωσε: " Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Απέδειξε πως είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Εμείς, από την πλευρά μας, κάναμε κάποια πράγματα καλά ειδικά στην άμυνα, εκτός από το τέταρτο δεκάλεπτο που δεν τα καταφέραμε. Είχαμε πολλές σημαντικές απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών. Πρόκειται για παίκτες που μας βοηθούν σημαντικά στο σκοράρισμα και ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθουμε. Πάντως, δεν είναι δικαιολογία οι τραυματισμοί, όσοι είναι μαζί μας πρέπει να παίζουν καλύτερα".

Από την πλευρά του, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς υποστήριξε: " Ήρθαμε να παίξουμε σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά. Είχαμε αρκετές απουσίες και δεν ήταν δυνατό να είμαστε στο 100%. Σταθήκαμε καλά για 30 λεπτά αλλά στην τέταρτη περίοδο κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση και δεν καταφέραμε να μείνουμε κοντά στο σκορ ως το τέλος. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ