ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκοψε την πίτα της

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκοψε την πίτα της

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκοψε την πίτα της για το 2013 στο σπίτι του προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Παρόντες όλοι οι παίκτες με τις οικογένειες τους. Δείτε φωτογραφίες και μάθετε ποιοι κέρδισαν τα φλουριά

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την Παρασκευή (11/1) την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στο σπίτι του προέδρου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άνοιξε το σπίτι του σε όλα τα μέλη της ομάδας που έδωσαν με χαρά το παρών, μετά και τη νίκη επί της Μάλαγα.

Τα πειράγματα ανάμεσα στους παίκτες του Παναθηναϊκού που βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις, έδιναν κι έπαιρναν, ενώ οι περισσότεροι συνοδεύονταν από τις συντρόφους τους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκοψε την πίτα της
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκοψε την πίτα της

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ: "Το 2013 έχει μπει και σήμερα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στο σπίτι του προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Παρόντες ήταν όλοι οι παίκτες, οι οικογένειές τους, το τεχνικό επιτελείο, όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα και οι υπάλληλοι των γραφείων.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ήταν αυτός που έκοψε τη βασιλόπιτα ευχόμενος «υγεία και επιτυχίες» σε όλους τους παρευρισκόμενους, με τον ύμνο του Παναθηναϊκού να ακούγεται. Τα δύο φλουριά που υπήρχαν βρήκαν ο Φώτης Λάμπρου (υπεύθυνος λογιστηρίου) και η Μαριάννα Γεωργαντή, κόρη του Μιχάλη Γεωργαντή".

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκοψε την πίτα της

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ