ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ιστορική επίδοση του Ρίβερς στο ΣΕΦ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) EUROKINISSI SPORTS

Οι 27 πόντοι που σκόραρε ο Κέισι Ρίβερς αποτελούν την καλύτερη επίδοση παίκτη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ στη σύγχρονη ιστορία των "αιωνίων". Διαβάστε περισσότερα...

Το ρεκόρ πόντων (με τη φανέλα του Παναθηναϊκού) που σημείωσε ο Κέισι Ρίβερς ισοδυναμεί με ένα ιστορική επίδοση: οι 27 του πόντοι είναι οι περισσότεροι που έχει σκοράρει "πράσινος" στο μπάσκετ των 24'' και η δεύτερη καλύτερη από το 1992 και την σύσταση του ΕΣΑΚΕ.

Ο Ρίβερς που είχε 23 πόντους στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας στο ίδιο γήπεδο, "απάντησε" με 27 έχοντας 11/15 σουτ συνολικά (2/4 τρίποντα), 3/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 29 στο ranking.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Κένεντι Ουίνστον που είχε σκοράρει 26 πόντους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 17 Φεβρουαρίου του 2008. Τότε ο συμπατριώτης του Ρίβερς, που συμπτωματικά παίζει και στην ίδια θέση, είχε 7/8 τρίποντα. Ακολουθούν και οι 23 πόντοι που είχε σκοράρει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στον πρώτο τελικό του 2014.

Η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών από καταβολής ΕΣΑΚΕ (από το 1992 και μετά δηλαδή), ανήκε στον Άριαν Κόμαζετς που είχε σκοράρει 35 πόντους ως παίκτης του Παναθηναϊκού στο ίδιο γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ