ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκιστ: "Θα είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα των τελικών"

Γκιστ: "Θα είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα των τελικών"
INTIME SPORTS

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για την πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα αλλά και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α1.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ''Πράσινη'' ο Τζέιμς Γκιστ:

Για την Ευρωλίγκα:

«Κάναμε μία καλή πορεία και φτάσαμε να παίζουμε με την Μπαρτσελόνα για το Final-4. Ήταν μία σκληρή σειρά σε όλη την διάρκειά της, σαν ομάδα κάναμε αυτό ακριβώς που έπρεπε να κάνουμε αλλά δεν βάλαμε τα σουτ στο τέλος και αυτό μας στοίχισε. Συνολικά δώσαμε στους φιλάθλους της Euroleague ό, τι περίμεναν να δουν, το οποίο ήταν μία σπουδαία σειρά ανάμεσα σε δύο πολύ ταλαντούχες, ιστορικές, δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Πήγαμε τη σειρά στα πέντε παιχνίδια, σε πέντε σκληρά παιχνίδια, που ήταν όλα “κλειστά”. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην Μπαρτσελόνα, έπαιξαν σπουδαία, έμειναν “σκληροί”. Το ίδιο ισχύει και για μας, παίξαμε σκληρά σε όλη τη σειρά αλλά δεν δούλεψε για μας. Προσπαθήσαμε πάντως με όλες μας τις δυνάμεις».

Για την συνέχεια της σεζόν:

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η Euroleague τελείωσε και πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και στα πλέι οφ. Θα πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και να δουλέψουμε στο διάστημα που μένει μέχρι τους αγώνες. Πρέπει να πάμε στους τελικούς πρώτα, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όσο πλησιάζουμε θα αρχίσουμε να το συζητάμε περισσότερο. Σίγουρα όμως θα είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παρκέ».

Για τα πλέι οφ της Α1:

«Έχουμε σπουδαίους οπαδούς. Τους αγαπώ, έρχονται για να μας υποστηρίξουν διαρκώς και μας χειροκρότησαν ακόμα και σε βραδιές που δεν τα πήγαμε καλά. Μας δίνουν ενέργεια και στα πλέι οφ τους χρειαζόμαστε δίπλα μας. Θα παλέψουμε για τον τίτλο του πρωταθλητή για να τους κάνουμε χαρούμενους».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ