ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκιστ έως το 2017

Γκιστ έως το 2017
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα έχει στο ρόστερ του για άλλα δυο χρόνια τον Τζέιμς Γκιστ, μετά τη διετή επέκταση συνεργασίας που υπέγραψε σήμερα (17/3). Θα μείνει στην Αθήνα μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε στον Παναθηναϊκό, μέσω της πρώτης ανταλλαγής που έγινε ποτέ στην ιστορία της Euroleague (οι "πράσινοι" έστειλαν τον Άντι Πάνκο στη Μάλαγα, για την παραχώρηση του Αμερικανού φόργουορντ που τότε είχε πει πως "ήταν γραφτό να φορέσω αυτή τη φανέλα" ). Aπό ό,τι φαίνεται, θα ριζώσει καθώς σήμερα (17/3) υπέγραψε διετή επέκταση, έναντι 750.000 ευρώ τη σεζόν.

Κάπως έτσι, στο τέλος της νέας συμφωνίας θα έχει συμπληρώσει τετραετία στον Παναθηναϊκό. Nα θυμίσουμε πως ήταν ο μόνος ξένος που έμεινε από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με τους "πράσινους" να ενεργοποιούν την option παραμονής του.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε με λιτά το γεγονός: " Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τζέιμς Γκιστ για τα επόμενα δύο χρόνια!"

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση, ο 29χρονος παίκτης δήλωσε: " Είναι για μένα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, μια πρόκληση και ταυτόχρονα τεράστια τιμή το γεγονός ότι για δύο ακόμα χρόνια θα έχω την ευκαιρία να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχουν λόγια ικανά να περιγράψουν αυτή τη σχέση όπως και τη χαρά που αισθάνομαι. Αυτό που θέλω να πω είναι πως είμαι ευτυχισμένος είναι σα να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Θα προσπαθήσω να φέρω κι άλλους τίτλους. Εκείνο το οποίο θέλω να τονίσω και το πιστεύω πραγματικά, είναι η υπέροχη σχέση μου με τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ποτέ δεν αισθάνθηκα πως είμαι ένας απλός υπάλληλος. Πάντα αισθανόμουν φίλος και μέλος της οικογένειάς του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ