ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιασικεβίτσιους: "Με τον κόσμο στα κρίσιμα"

Γιασικεβίτσιους: "Με τον κόσμο στα κρίσιμα"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο πλαίσιο εκδήλωσης μίλησε για το συνέχεια του Παναθηναϊκού στο "Top-16". Διαβάστε αναλυτικά (videos).

Από νωρίς μικροί οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να φτάσει στο κατάστημα Public στο Mall.

Ο Λιθουανός γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε αποκλειστικά στα Πράσινα Νέα για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε.

" Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε να με δει. Ήταν ένα ωραίο event. Ήταν ωραίο που ήρθαν τόσοι φίλοι της ομάδας μας εδώ και τους είδα και εγώ", ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει:

" Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη και είμαστε αρκετά χαρούμενοι. Η επόμενη εβδομάδα είναι αρκετά κρίσιμη. Παίζουμε τις πιθανότητες μας στην Ευρωλίγκα. Χάσαμε στην έδρα μας από την Ούνιξ και έπρεπε να το ξεπεράσουμε αυτό. Το πρώτο βήμα έγινε στην Κωνσταντινούπολη. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς με την Φενέρ στην Αθήνα και ξέρουμε και τι πρέπει να κάνουμε.

Ο κόσμος πάντα έρχεται στο γήπεδο... Καταλαβαίνω ότι πολλές φορές δεν είναι εύκολο για αυτούς να έρθουν, αλλά πιστεύω ότι στα κρίσιμα θα είναι και εκεί για να μας βοηθήσουν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ