ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιασικεβίτσιους: "Ελπίζω να κερδίσουν τον τίτλο και να τον αφιερώσουν στον Παύλο"

Γιασικεβίτσιους: "Ελπίζω να κερδίσουν τον τίτλο και να τον αφιερώσουν στον Παύλο"

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του δεύτερου τελικού των λιθουανικών playoffs ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ευχήθηκε ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να το αφιερώσει στους Παύλο και Κώστα Γιαννακόπουλο.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν ήταν και στα... καλύτερά του μετά την ήττα της Ζάλγκιρις από τη Λιέτουβος Ρίτας στον δεύτερο τελικό των λιθουανικών playoffs. Όταν του ζητήθηκε όμως να κάνει ένα σχόλιο για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, δεν απέφυγε την ερώτηση...

" Ο κ. Παύλος ήταν καταπληκτικός άνθρωπος. Με πολύ περιορισμένα αγγλικά, με ρωτούσε κάθε φορά: Πώς είναι η οικογένειά σου, Σάρας, πώς είναι η οικογένειά σου; Πάντα μιλούσαμε για την οικογένεια. Ήταν ένας πολυεκατομμυριούχος που ήταν αγαπητός λόγω της απλότητας του. Ξέρω ότι οι εργαζόμενοι της εταιρείας του τον αγαπούσαν πάρα πολύ, όπως και τον κύριο Θανάση και τον Κώστα", τόνισε ο προπονητής της Ζάλγκιρις.

" Ήταν καταπληκτικό άτομο, αλλά με συγκλόνισε με την προσωπικότητα, την απλότητα και την καλοσύνη του. Αλλά ήρθε η ώρα. Θα έρθει για όλους μας. Απλώς ήταν πολύ λυπηρό το γεγονός ότι μέσα σε ένα μήνα και τα δύο αδέρφια απεβίωσαν. Ελπίζω να κερδίσουν το ελληνικό πρωτάθλημα και να το αφιερώσουν στον κ. Παύλο και στον κ. Κώστα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ