ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: ''Νταμπλ, ως συνήθως''

Γιαννακόπουλος: ''Νταμπλ, ως συνήθως''

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έθεσε ως στόχο το νταμπλ. Τι είπε για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τη δήλωση του Γιώργου Αγγελόπουλου και την προσπάθεια ελληνοποίησης που κάνουν οι ''πράσινοι''.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τους στόχους της ομάδας, την παρουσία του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην άκρη του πάγκου αλλά και τη δήλωση του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova κι έπειτα έξω από το Αμερικανικό Κολέγιο, μετά την κλήρωση της Basket League: ''Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Έχουμε ελληνικό αίμα και νέους Έλληνες. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε τη χρονιά με το νταμπλ ως συνήθως. Κάποια στιγμή θα παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και μέσα και έξω''.

Εν συνεχεία μίλησε

... για το προσεχές ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: ''Είναι πάρα πολύ νωρίς στη σεζόν. Και οι δύο ομάδες έχουν απώλειες. Θέλω να πιστεύω ότι ο καλύτερος θα κερδίσει''.

... για το αν θα δούμε κάτι νέο στον φετινό Παναθηναϊκό: ''Γι’ αυτό πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή της ομάδας και όχι εμένα''.

...για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς: ''Ο κύριος Ιβάνοβιτς είναι προσωπική επιλογή δική μου. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη και είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσει να κρατήσει τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς έχει δείξει την ποιότητά του τόσα χρόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα''.

...για το σχόλιο του Γιώργου Αγγελόπουλου ότι ο Παναθηναϊκός είναι ενισχυμένος, με ειρωνικό τόνο: ''Αυτό είναι που πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του για να καταλάβω τι εννοούσε''.

...για τον νέο Παναθηναϊκό που χτίζεται: ''Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα. Χτίζουμε μία νέα ομάδα με πολλούς Έλληνες νεαρούς και θέλουμε να τα πάμε όσο καλύτερα μπορούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας''.

...για το αν άργησε να γίνει το σχέδιο της ελληνοποίησης: ''Αν κρίνω από τα αποτελέσματα δεν θεωρώ ότι άργησε να γίνει''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ