ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φώτσης: "Κατάμεστο το ΟΑΚΑ με Παρτίζαν"

Φώτσης: "Κατάμεστο το ΟΑΚΑ με Παρτίζαν"

Ο Παναθηναϊκός θα τιμήσει τους θρύλους του στο φιλικό με την Παρτίζαν (23/9) και ο Αντώνης Φώτσης απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του "τριφυλλιού" να γεμίσει το ΟΑΚΑ σε αυτή την ιστορική αναμέτρηση (VIDEO).

Στο περιθώριο του φιλικού με την Παρτίζαν που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ (23/9), ο Παναθηναϊκός θα τιμήσει τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Φραγκίσκο Αλβέρτη, Αντώνη Φώτση και Στόγιαν Βράνκοβιτς ως μέλη της καλύτερα πεντάδας της τελευταίας 25ετίας για το "τριφύλλι", όπως την ανέδειξαν οι φίλοι της ομάδας.

Ο Αντώνης Φώτσης, που είναι μεταξύ των πέντε κορυφαίων μίλησε στο paobc.gr γι' αυτή τη διάκριση: "Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα το γεγονός ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού με επέλεξε να βρίσκομαι στην καλύτερη πεντάδα της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας. Είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο, διότι είμαι ανάμεσα σε σπουδαίους παίκτες που έχουν γράψει ιστορία με αυτή τη φανέλα".

Εν συνεχεία ο έμπειρος φόργουορντ απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίσει ασφυκτικά το ΟΑΚΑ: "Το φιλικό της 23Σεπτεμβρίου με την Παρτιζάν θα είναι ένας αγώνας γιορτή, τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο. Μακάρι το ΟΑΚΑ να είναι κατάμεστο και οι φίλαθλοι να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και όλα όσα θα γίνουν στο πλαίσιο αυτής της γιορτής. Σας περιμένουμε όλους στο ΟΑΚΑ".

Το μήνυμα του Αντώνη Φώτση

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ