ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ευχαριστώ" της ΚΑΕ στον κόσμο που ανταποκρίθηκε

"Ευχαριστώ" της ΚΑΕ στον κόσμο που ανταποκρίθηκε
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, καθώς το τσάρτερ της αποστολής θα είναι γεμάτο την Τετάρτη που θα αναχωρήσει για την Βαρκελώνη

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως οι θέσεις στο τσάρτσερ της αποστολής καλύφθηκαν.

Έτσι, ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του θα έχουν την συμπαράσταση 100 και πλέον οπαδών στους στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (25/4). Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί την Τετάρτη (24/4) στις 11.30 με προορισμό τη Βαρκελώνη για την πέμπτη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (Πέμπτη 25/4, 22.00). Η ομάδα δεν θα ταξιδέψει μόνη της. Μαζί της με το τσάρτερ θα ταξιδέψουν και φίλοι του «τριφυλλιού». Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και θα βρεθούν δίπλα στην ομάδα για να τη στηρίξουν στην προσπάθειά της να φτάσει σε ένα ακόμη φάιναλ φορ στην ιστορία της.

Η επιλογή των 100 φιλάθλων που θα ταξιδέψουν έγινε από την ΚΑΕ με αυστηρή χρονικά προτεραιότητα μέσω των e-mail που έστειλαν και ανάμεσα σε κατόχους καρτών διαρκείας, ανεξάρτητα από την κατηγορία της κάρτας διαρκείας. Όσοι ταξιδέψουν θα ενημερωθούν από την ΚΑΕ είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω e-mail και θα πρέπει να βρίσκονται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το αργότερο στις 10.00 (24/4). Για την παραλαβή των εισιτηρίων του αγώνα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσω ανακοίνωσης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ