ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχονται οι Νέλσον, Σλότερ για τον Παναθηναϊκό

Έρχονται οι Νέλσον, Σλότερ για τον Παναθηναϊκό

Στις 21/08 οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας. Αύριο (18/07), πάντως, αναμένονται στην Αθήνα οι ΝτεΜάρκους Νέλσον και Έι Τζέι Σλότερ.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει υποχρεώσεις με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στον β' προκριματικό γύρο του Eurobasket 2015 ως τις 27/08 κι έτσι θα απουσιάσει από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Αντίθετα, αύριο (18/07) αναμένονται στην Αθήνα για λογαριασμό των ''πράσινων'' οι ΝτεΜάρκους Νέλσον και Έι Τζέι Σλότερ ώστε να ενταχθούν στην προετοιμασία της νέας τους ομάδας και να εγκατασταθούν μόνιμα στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η ''πράσινη'' ΚΑΕ: ''Στην Αθήνα αναμένονται αύριο το πρωί (Δευτέρα 18/8) οι Έι Τζέι Σλότερ και ΝτεΜάρκους Νέλσον ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Ο πρώτος πρόκειται να φτάσει στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 9:05 το πρωί με την πτήση της US AIRWAYS από τις ΗΠΑ και ο δεύτερος στις 9:15 με πτήση της DELTA AIRLINES.

Την Τρίτη στις 4:00 το απόγευμα αναμένεται στην Αθήνα και ο Εστεμπάν Μπατίστα μέσω Παρισιού με πτήση της AIR FRANCE''.

Στις 21/08 οι ''πράσινοι'' θα συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ κι εν συνεχεία θα υποβληθούν στις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Στις 23/8 η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου και θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ως τις 3/9.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ