ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εν αναμονή Ραντούλιτσα και back up σέντερ

Εν αναμονή Ραντούλιτσα και back up σέντερ

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, κι αμέσως μετά να φορτσάρει για την απόκτηση του alter ego του 27χρονου στη ρακέτα.

Θέμα ωρών είναι πλέον η ανακοίνωση της απόκτησης του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα από τον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία ( όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του παίκτη, Ντράγκαν Ντέλιτς στο Sport24.gr ), με τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του να διευθετούνται προκειμένου να υπάρξει η επισημοποίηση του "γάμου".

Όταν ολοκληρωθεί κι αυτό το μεταγραφικό κεφάλαιο, οι "πράσινοι" θα έχουν καλύψει τα δύο μεγαλύτερα κενά του ρόστερ τους. Αυτά των "βασικών" πλεϊμέικερ και σέντερ, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/7) ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Νικ Καλάθη . Κι εν συνεχεία θα τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για την απόκτηση του έτερου ψηλού που θα προστεθεί στο ρόστερ. Κάτι που είναι ήδη σε εξέλιξη, με τον Άλεξ Τάιους να βρίσκεται πλέον στο προσκήνιο . Όπως είναι λογικό όμως, τούτη την ώρα προέχει η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ο χρόνος πάντως δεν είναι εχθρός για τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί το "τριφύλλι" υλοποιεί με μεγάλη επιτυχία το πλάνο που είχε εξαρχής στο μυαλό του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος βέβαια εδώ και δύο ημέρες βρίσκεται στην προετοιμασία της Σερβίας. Πρόδηλο είναι πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "ορλόβι" ασχολείται με τα της εθνικής ομάδας της χώρας του, αλλά παράλληλα βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, προκειμένου για να υπάρχει πλήρης συνεννόηση σχετικά με το τι γίνεται από εδώ και πέρα.

Έτσι, κι αλλιώς μόλις ανακοινωθεί η μεταγραφή του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τον έτερο σέντερ που θα αποκτηθεί, θα υπάρξει ένα ακόμη κενό στο ρόστερ -προς διευθέτηση- που κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά έναν σούτινγκ γκαρντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ