ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον Παναθηναϊκό ο Ραντούλιτσα

Στον Παναθηναϊκό ο Ραντούλιτσα
INTIME SPORTS

Το σίριαλ με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα φαίνεται να τελείωσε. Το Novosti γράφει ξεκάθαρα περί συμφωνίας του 27χρονου σέντερ με τον Παναθηναϊκό, την ώρα που ο ατζέντης του παίκτη το επιβεβαιώνει στο Sport24.gr

Το ένα σίριαλ μετά το άλλο αρχίζουν να ολοκληρώνονται για τον Παναθηναϊκό. Με θετικό τρόπο. Εν αρχή ην ο Νικ Καλάθης , η απόκτηση του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες (ίσως ακόμη και αύριο). Σήμερα (15/7) πάντως προέκυψε μία ακόμη είδηση μεταγραφής. Αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Το Novosti αποκάλυψε πως ο 27χρονος σέντερ ήρθε σε συμφωνία με τους "πράσινους" για συμβόλαιο δύο ετών! Στο δημοσίευμα, μάλιστα, φιλοξενείται δήλωση του ατζέντη του, ο οποίος νωρίς το μεσημέρι ζητούσε από τον κόσμο να κάνει λίγη υπομονή ακόμα.

Λίγες ώρες αργότερα το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Σέρβο μάνατζερ, για να έρθει η επιβεβαίωση του σερβικού δημοσιεύματος. " Ναι, είναι αλήθεια" είπε... λακωνικά ο Ντράγκαν Ντέλιτς, εκπρόσωπος του θηριώδους σέντερ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του τις επόμενες ημέρες. Από σήμερα άλλωστε βρίσκεται στα κεντρικά της Σερβίας, προκειμένου για την έναρξη της προετοιμασίας των "όρλοβι" για το Eurobasket του Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε πως εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη και όσον αφορά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αφού ο ατζέντης του 21χρονου σέντερ θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Παρτιζάν .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ