ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Τάσος Στεφάνου

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Τάσος Στεφάνου

Ο πρώην Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάσος Στεφάνου, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και η κατάσταση του είναι κρίσιμη. "Ταχεία ανάρρωση" ευχήθηκαν οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού.

Η ζωντανή ιστορία του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ο πρώην Γενικός Διευθυντής του "τριφυλλιού" για πάνω από πέντε δεκαετίες, Τάσος Στεφάνου, δίνει μάχη με την ζωή, καθώς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Τάσος Στεφάνου, ο οποίος είναι 72 ετών, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο "Υγεία" και η κατάσταση του είναι κρίσιμη. Οι παλαίμαχοι της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στον επί σειρά ετών πρώην παράγοντα του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει τον σεβασμό όλων.

Η ανακοίνωση των παλαιμάχων του Ολυμπιακού:

"Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον επί σειρά ετών γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάσο Στεφάνου.

Τάσο, είμαστε σίγουροι πως θα αποδειχτείς δυνατός μία ακόμη φορά! Σου στέλνουμε τις προσευχές μας για περαστικά και ταχεία ανάρρωση και ευχόμαστε δύναμη στην πολυαγαπημένη κόρη σου Τέτα, στη δύσκολη αυτή στιγμή.

Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ