ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυναμικά για Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός

Δυναμικά για Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Πολύ καλή πρόταση στον Γιάννη Παπαπέτρου κάνει ο Παναθηναϊκός, η οποία είναι μεγαλύτερη από αυτή του Ολυμπιακού. Απαντά τις επόμενες ημέρες ο 19χρονος.

Δυναμικό μπάσιμο για τη μεταγραφή του Γιάννη Παπαπέτρου έκανε ο Παναθηναϊκός προσφέροντας στον 19χρονο (30/3/1994) φόργουορντ τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές αποδοχές που αγγίζουν το 1.500.000 ευρώ, δηλαδή περίπου 375.000 ευρώ ετησίως στον νεαρό αθλητή.

Ο Ολυμπιακός δίνει λίγο παραπάνω από 1.000.000 ευρώ (φημολογείται για 1.2, αλλά δεν επιβεβαιώνεται) και πενταετές συμβόλαιο στον Γιάννη Παπαπέτρου (δηλαδή κάτι παραπάνω από 250.000 ετησίως στον παίκτη), ανεβάζοντας σε ένα βαθμό την προσφορά του σε σχέση με την πρώτη πρόταση που είχε κάνει στον Έλληνα φόργουορντ.

Αναμφίβολα υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι όσον αφορά τις προτάσεις των δύο ομάδων και ο Έλληνας φόργουορντ θα πάρει την απόφαση του μέσα στις επόμενες μέρες. Αυτό που που διαρρέεται είναι ότι στον Πειραιά αισθάνονται πως ο παίκτης δεν "καίγεται" να έρθει στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο έχει δείξει και με την συμπεριφορά του.

Επίσης, από το "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο τονίζουν πως κατέθεσαν στον Γιάννη Παπαπέτρου σχεδόν ισόποση προσφορά με εκείνη που είχαν κάνει στον Κώστα Παπανικολάου το 2009, όταν ο "Παπ" ήταν στην ίδια ηλικία (19 χρονών) που είναι τώρα ο φόργουορντ του Τέξας. Ξεκαθαρίζουν πως ενδιαφέρθηκαν για τον παίκτη, τον θέλουν στον Ολυμπιακό, αλλά από εκεί και πέρα δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού, αφού ακολουθούν εδώ και τρία καλοκαίρια μία συγκεκριμένη οικονομική πολιτική-τακτική στα συμβόλαια των παικτών και αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ