ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Δικαιωμένοι αλλά ηττημένοι"

Στον Παναθηναϊκό αισθάνονται δικαιωμένοι για την τιμωρία των διαιτητών του δεύτερου τελικού για την τελευταία φάση, αλλά τονίζουν πως και πάλι δεν αλλάζει το αποτέλεσμα του αγώνα. Συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει ΣΕΦ.

Στον Παναθηναϊκό μπορεί να έμειναν ικανοποιημένοι από την εξαίρεση της διαιτητικής τριάδας που σφύριξε στον δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ για τα επόμενα δύο παιχνίδια της σειράς, ωστόσο όλοι στέκονται στο γεγονός πως αυτή η εξέλιξη δεν αλλάζει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Η ένταση δεν έλειψε από την σημερινή (24/5) κλήρωση της ΚΕΔ, για τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τον τρίτο και τον τέταρτο τελικό της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Παρόλα αυτά, από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν θέλησαν να δώσουν περαιτέρω συνέχεια σε όσα έγιναν νωρίτερα, ωστόσο δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν το γεγονός πως θα μπουν στο... ψυγείο για τους επόμενους δύο τελικούς οι Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος οι οποίοι σφύριξαν στον δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” που έχουν παράπονα για την τελευταία φάση της αναμέτρησης, έλεγαν πως “ νιώθουμε δικαιωμένοι αλλά χάσαμε το παιχνίδι”.

Από κει και πέρα, οι “πράσινοι” συνεχίζουν σε φουλ ρυθμούς την προετοιμασία τους για τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ όπου θα έχουν ακόμα μία δύσκολη αποστολή κι εκεί έχει επικεντρωθεί η προετοιμασία της ομάδας. Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του αναλύουν τα πλάνα τους στους παίκτες οι οποίοι θα επιδιώξουν να “σπάσουν” ξανά την έδρα του Ολυμπιακού. Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί η κόπωση για “πράσινους” που δεν έχουν πολλές λύσεις, ενώ εκτός παραμένει μόνο ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ο οποίος δεν θα προλάβει κανένα ματς από την σειρά των τελικών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ