ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διάψευση για Ράιτ και Παναθηναϊκό

Διάψευση για Ράιτ και Παναθηναϊκό

Νωρίς το πρωί (ώρα Ελλάδος) οι Maine Red Claws ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Κρις Ράιτ στον Παναθηναϊκό. Πριν από λίγο όμως, η εταιρεία του παίκτη διέψευσε τα πάντα για τη μετακίνηση του στο "τριφύλλι".

Το όνομα του Κρις Ράιτ βρίσκεται στην "πράσινη" πραγματικότητα τις τελευταίες ημέρες. Κυρίως μέσω δημοσιευμάτων από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η πρώην ομάδα του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ πήγε την υπόθεση της μεταγραφής του ένα βήμα παρακάτω, "τιτιβίζοντας" σήμερα το πρωί πως το μέλλον του βρίσκεται στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό.

Η εταιρεία που τον εκπροσωπεί όμως δεν έχει την ίδια άποψη. Αντίθετα διαψεύδει τα περί μεταγραφής του Κρις Ράιτ στο "τριφύλλι", δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο μπέρδεμα σχετικά με το τι ισχύει για την περίπτωσή του. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ράιτ έχει πρόταση από την Μπεσίκτας, που στην παρούσα φάση φαίνεται να είναι ο πιθανότερος προορισμός του.

Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αναζητά στην αγορά τον παίκτη που θα ολοκληρώσει το φετινό ρόστερ της ομάδας. Ψάχνει πλέον για κλασικό inside player.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ