ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Διαφορετική νοοτροπία στη Βαρκελώνη"

"Διαφορετική νοοτροπία στη Βαρκελώνη"

Ο οπαδός του Παναθηναϊκού που είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει Live το τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη μίλησε για την εμπειρία του αυτή. Τι είπε για τη νοοτροπία των Ισπανών και τους υπόλοιπους αγώνες που έχει δει, φορώντας την πράσινη φανέλα

Χιλιάδες κόσμου πανηγύρισαν την παλικαρίσια νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη, ένας όμως ήταν ο τυχερός ο οποίος πανηγύρισε μέσα στο Παλάου Μπλαουγκράνα στο τρίποντο του Διαμαντίδη στα 8,4'' πριν τη λήξη, όντας ανάμεσα στους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα.

Μιλώντας στα "Πράσινα Νέα", ο οπαδός του Παναθηναϊκού μίλησε για την εμπειρία του αυτή και τη διαφορετική νοοτροπία που υπάρχει στο εξωτερικό. Ο λόγος λοιπόν στο Χρήστο Καλφιγκόπουλο ο οποίος ζει και εργάζεται στη Βαρκελώνη τα τελευταία 6 χρόνια.

"Ήμουν και στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, για την ακρίβεια ήμουν στο ίδιο πέταλο αλλά στο επάνω διάζωμα. Καμία από τις δύο μέρες δεν ένιωσα την παραμικρή ενόχληση. Την Τρίτη ήμουν κοντά σε μια μερίδα των οργανωμένων της Μπαρτσελόνα κανονικά με την φανέλα μου και δεν έγινε το παραμικρό. Την Πέμπτη εκεί που ήμουν δεν υπήρχαν οργανωμένοι, το μόνο που έκαναν ήταν να κοιτούν την ομάδα τους και δεν δημιουργήθηκε κανένα απολύτως θέμα", είπε αρχικά για να συνεχίσει:

"Έχω δει τα ματς που ήθελα, έχω πάει στο 5-1 της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό όπου δυστυχώς με εξαίρεση το γκολ του Γκοβού μας... σφυροκοπούσαν, αλλά έχω παρακολουθήσει αγώνα και με αντίπαλο την Ρεάλ".

Μάλιστα έχει ζήσει και τα δύο "break" του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη: "Έχω πιο πρόσφατο τον αγώνα της Πέμπτης, οπότε θα πω ότι σε αυτή την αναμέτρηση ήταν πιο έντονα τα συναισθήματα" είπε αρχικά και στην συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει στον Παναθηναϊκό: "Εγώ είμαι πάντα υπέρ των αλλαγών, τόσο οι παίκτες όσο και ο προπονητής θέλουν χρόνο για να δουλέψουν, να κάνουν αυτό που επιθυμούν και στο τέλος της σεζόν μπορεί να γίνει το ταμείο και να δεις τι έχεις καταφέρει. Η ομάδα του 2011 ήταν πληρέστερη, όμως την Πέμπτη οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια, έκαναν φάουλ, πάλεψαν και τα κατάφεραν.

Με προβληματίζει ότι δεν υπάρχει βάθος, δεν μπορεί μια ομάδα να στηρίζεται σε 7 παίκτες είναι ρίσκο, ίσως αν υπήρχε ένας ακόμη να στηριχτείς τα πράγματα να ήταν καλύτερα. Για παράδειγμα, την Πέμπτη ο Μπράμος έκανε καλό παιχνίδι σε αντίθεση με την Τρίτη, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα να έχουν μειωθεί οι επιλογές".

Οπαδός χωρίς... γούρια δεν υπάρχει: "Στο Final Four Βαρκελώνης δεν μπορώ να πω ότι το κυνήγησα ιδιαίτερα για να πάω, προτιμώ αυτές τις αναμετρήσεις να τις παρακολουθώ από το σπίτι, καλώς εχόντων των πραγμάτων κάτι ανάλογο θα κάνω και φέτος στο Λονδίνο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ