ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Επίθεση" και άσχημα συνθήματα σε Διαμαντίδη

"Επίθεση" και άσχημα συνθήματα σε Διαμαντίδη
INTIME SPORTS

Οπαδοί του Ολυμπιακού έβαλαν στο στόχαστρο τους Ομπράντοβιτς, Διαμαντίδη στη συνέντευξη Τύπου. Εμετικά συνθήματα για τον τελευταίο που δεν αντέδρασε στο ελάχιστο

Κάποιοι "ανεγκέφαλοι" προσπάθησαν να διακόψουν τη συνέντευξη Τύπου, αφού πέταξαν ορισμένα αντικείμενα προς το μέρος των Ομπράντοβιτς και Διαμαντίδη που εκπροσώπησαν τον Παναθηναϊκό.

Ο άσος του Παναθηναϊκού, μαζί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην αίθουσα Τύπου για να μιλήσουν για το ματς και κάποιοι δε σεβάστηκαν ούτε τον προπονητή, ούτε τον αρχηγό των "πρασίνων".

Μία καρέκλα εκτοξεύτηκε σε μία τζαμαρία, την οποία και έσπασε, ο κόσμος συνέχισε να τραγουδάει αλλά τελικά η ένταση κλιμακώθηκε, οι δύο άνδρες αποχώρησαν και στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ωστόσο, το δυσάρεστο είναι ότι οι "ανεγκέφαλοι" καταφέρθηκαν εναντίον του Δημήτρη Διαμαντίδη με εμετικά συνθήματα, στοχοποιώντας τον ακόμα και μετά το τέλος του αγώνα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν αντέδρασε ούτε στο ελάχιστο, κάτι που είναι προς τιμήν του.

Το αντίθετο μάλιστα, για να ακουστεί στην συνέντευξη Τύπου προς εξυπηρέτηση και των συναδέλφων που βρίσκονταν στην αίθουσα, μιλούσε πολύ δυνατά τόσο αυτός όσο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, προκειμένου να ακούγονται.

Ξεκίνησε το Live Video Chat με τους Μ. Μίχαλο και Στ. Τριαντάφυλλο και αρκετούς τηλεφωνικούς καλεσμένους. Στείλτε ερωτήσεις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ