ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν"

Παπανικολάου: "Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν"
INTIME SPORTS

Ο εκπληκτικός Κώστας Παπανικολάου υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει για να γίνεται ολοένα και καλύτερος, ενώ κράτησε χαμηλούς τόνους εν όψει των επόμενων χρόνων. Live Video Chat στις 22.00!

Δηλώσεις πριν πέσει στις αγκαλιές των φιλάθλων του Ολυμπιακού, έκανε ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος υπογράμμισε ότι δεν θα πει μεγάλα λόγια για τον εαυτό του.

"Όταν βλέπεις τους κόπους μιας χρονιάς να ανταμείβονται είσαι πολύ χαρούμενος. Όλες τις χρονιές που είμαι εδώ το έβλεπα. Είναι ξεχωριστή στιγμή", τόνισε ο Κώστας Παπανικολάου και συνέχισε:

"Δεν θα πω μεγάλα λόγια για τον εαυτό μου, όποιος το κάνει δεν είναι σωστός. Δούλεψα, δουλεύω και θα συνεχίσω να δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος. Στα λόγια μπορεί να πει κάποιος πολλά, αλλά έχουμε πολλά νέα παιδιά και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε".

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης αρκέστηκε να πει ότι ήταν " ...μα ονειρική χρονιά για τον Ολυμπιακό".

Λίγο πιο πέρα ο Γιώργος Πρίντεζης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη νίκη-τίτλο... Ο Έλληνας πάουερ φόργουοντ επισήμανε: "Καταπληκτική χρονιά, ήμασταν καλύτεροι. Δείξαμε ότι αξίζαμε. Μεγάλη υπόθεση μετά από 15 χρόνια".

Ξεκίνησε το Live Video Chat με τους Μ. Μίχαλο και Στ. Τριαντάφυλλο και αρκετούς τηλεφωνικούς καλεσμένους. Στείλτε ερωτήσεις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ