ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν ανανεώνει ο Λάσμε με Παναθηναϊκό

Δεν ανανεώνει ο Λάσμε με Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Στεφάν Λάσμε δεν αποδέχτηκε τη νέα βελτιωμένη πρόταση του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν δεν θα αγωνίζεται με το "τριφύλλι".

Ο Στεφάν Λάσμε δεν αποδέχτηκε τη νέα πολύ καλή πρόταση που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν από τους "πράσινους".

Ο Γκαμπονέζος σέντερ αξίωσε μεγαλύτερο συμβόλαιο από τα χρήματα που του έδινε το "τριφύλλι" και πλέον η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα εξετάσει άλλες λύσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την προεργασία του και ήταν έτοιμος για κάθε απόφαση του Στεφάν Λάσμε. Όλοι στον σύλλογο επικεντρώνονται στον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Λάσμε. Η προσφορά του Παναθηναϊκού στον παίκτη ξεπερνούσε τα 2 εκατομμύρια δολάρια για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και ο Γκαμπονέζος ήθελε περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ για το ίδιο διάστημα. Σε δολάρια αυτό μεταφράζεται σε 2.8 εκατομμύρια

Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί ως πιθανοί αντικαταστάτες του είναι οι Άλεξ Τάιους, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Καντού και Γκανί Λαουάλ που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Ρόμα εξαιρετικές εμφανίσεις και βρίσκεται, μάλιστα, στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Ο Λάσμε λέγεται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της ΤΣΣΚΑ και μάλιστα για να πάνε στη Μόσχα, πιέζει και η Ρωσίδα σύζυγός του.

Από εκεί και πέρα, οι "πράσινοι" θα συνεχίσουν κανονικά τον προγραμματισμό τους, με τον Τζέιμς Γκιστ να ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ