ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός..."

"Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός..."

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει δείξει ακόμα δείγμα γραφής στην Ελλάδα. Γι΄αυτό το Sport24.gr μίλησε με τον assistant coach του Ερυθρού Αστέρα, Βέλιμπορ Ράντοβιτς, για να μας αποκαλύψει τους νέους "πράσινους".

Ο Βέλιμπορ Ράντοβιτς μετά από μια μακρά καριέρα στα παρκέ (έχει κατακτήσει 2 τίτλους Euroleague με τη Σπλιτ, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και το Ερυθρού Αστέρα) αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της προπονητικής. Μετά από ένα χρόνο στη Ζιελόνα Γκόρα ως assistant coach επέστρεψε στους "ερυθρόλευκους" στην ίδια θέση.

"Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός..."

Τώρα που μάθαμε ποιος είναι ας περάσουμε στα του Παναθηναϊκού: οι "πράσινοι" έχουν δώσει μέχρι στιγμής πέντε φιλικούς αγώνες (με τον Απόλλωνα Πατρών, Ερυθρό Αστέρα, Στρασμπούρ και Μπάγερν Μονάχου). Ωστόσο, οι φίλαθλοι της ομάδας δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κάποιον από αυτούς, ώστε να πάρουν μια "γεύση" από αυτό που δημιουργείται. Γι΄αυτό το λόγο το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Βέλιπορ Ράντοβιτς για να του ζητήσει να αποκαλύψει τον τρόπο που αγωνίζεται ο νέος Παναθηναϊκός και να αναλύσει το αγωνιστικό πλάνο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο assistant coach του Ερυθρού Αστέρα στάθηκε ιδιαίτερα στις απουσίες, καθώς εξαιτίας αυτών δεν υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως στην αποστολή δεν ενσωματώθηκαν ο Ντε Μάρκους Νέλσον (ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην κνήμη), ο Έι Τζέι Σλότερ (υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο), ενώ απουσιάζουν και οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (προβλήματα στον τετρακέφαλο) και Μιχάλης Λούντζης (υπέστη θλάση).

"Ο Παναθηναϊκός απόψε (σ.σ στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου) έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μετά από δυο όχι και τόσους καλούς αγώνες (με Ερυθρό Αστέρα και Στρασμπούρ) νίκησαν εύκολα τη Μπάγερν. Δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε συγκεκριμένα σχόλια για την παρουσία της ομάδας, καθώς δεν αγωνιζόταν ο Νέλσον, ο Σλότερ ήταν τραυματίας και ο Γκιστ ενσωματώθηκε το προηγούμενο βράδυ. Την ίδια ώρα ο Ιβάνοβιτς ήρθε λίγες νωρίτερα, μετά από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Βοσνίας και οι παίκτες θέλουν χρόνο να συνηθίσουν το σύστημά του", ανέφερε, αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τον μεταξύ τους αγώνα και την παρουσία των "πρασίνων" εκεί, τονίζοντας τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της ομάδας.

"Κόντρα σε εμάς (Ερυθρό Αστέρα) έχασαν πολλά ανοικτά σουτ αλλά μετά από δυο μέρες προπόνησης έδειξαν καλύτερα δείγματα παιχνιδιού. Είναι φανερό πως θα παίξουν σκληρή άμυνα και θα εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία για transition και fast-breaks".

Όσον αφορά τον Δημήτρη Διαμαντίδη σχολίασε: "Δεν είναι ακόμα στην καλύτερη φόρμα. Όταν πάρουν έναν ακόμη παίκτη θα είναι μια καλή ομάδα".

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/9) και την επομένη θα ξαναμπεί σε ρυθμούς προπονήσεων, απόντος του Ντούσκο Ιβάνοβιτς (αναχωρεί για την Βαρκελώνη για προσωπική του υπόθεση).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ