ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναμονή για τρεις απαντήσεις

Αναμονή για τρεις απαντήσεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός δεν αλλάζει πλάνο σε ό,τι αφορά τις προτεραιότητες που έχει θέσει, την ώρα που κρατά στάση αναμονής. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ίσως υπάρξουν εξελίξεις σε περισσότερα από ένα μέτωπα.

Με τον πλέον δυναμικό τρόπο έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες τις διαπραγματεύσεις με τον Ντοντέι Ντρέιπερ και τον Κρις Σίνγκλετον.

Όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr από τη Δευτέρα (6/6), οι "πράσινοι" έχουν προσεγγίσει τον πρώτο , αφού τον έχουν ξεχωρίσει για τη θέση του back up πόιντ γκαρντ που αναζητούν στην κοινοτική αγορά. Η εμπειρία που διαθέτει από το υψηλότερο επίπεδο σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα και τις ικανότητές του δημιουργούν ένα εξαιρετικό πακέτο, το οποίο δεν άργησαν να εντοπίσουν στο "τριφύλλι". Ο παίκτης είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αν και σε πρώτη φάση έχει ζητήσει κάποιες ημέρες για να απαντήσει στην πρόταση των "πρασίνων", λόγω του ότι περιμένει κάποια πράγματα από την Ισπανία, όπου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ό,τι αφορά τον Κρις Σίνγκλετον, τα δεδομένα είναι πάνω κάτω τα ίδια, με την πλευρά του παίκτη να βρίσκεται σε "ανοιχτή γραμμή" με του "πράσινους" . Το ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό έχει μετατραπεί λοιπόν σε συζητήσεις, οι οποίες έχουν προχωρήσει αρκετά, αλλά δεν προδικάζουν κάποια εξέλιξη -είτε θετική, είτε αρνητική. Κι αυτό είναι που κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να είναι επιφυλακτικοί και να μην διαρρέουν περισσότερα.

Μέσα σε όλα, σταθερά στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Μάικ Μπράμου. Ο ομογενής γκαρντ/φόργουορντ αποτελεί "στόχο" του "τριφυλλιού" από τον Ιανουάριο, δίχως όμως να προχωρήσει τότε η υπόθεση λόγω του ότι δεν ήταν διατεθειμένη να τον παραχωρήσει η Βενέτσια. Πλέον το... εμπόδιο της ιταλικής ομάδας δεν υπάρχει, αλλά προσωπικοί λόγοι του 29χρονου παίκτη μοιάζουν να τον κρατούν -προς το παρόν- μακριά από την Ελλάδα.

Κάπως έτσι, στο "τριφύλλι" έχουν αποφασίσει να περιμένουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας για τις παραπάνω υποθέσεις, με κάποιες εξ αυτών να έχουν μεγαλύτερο... βάθος χρόνου βέβαια για να ολοκληρωθούν -ανάλογα τις εκάστοτε συνθήκες. Την ίδια ώρα, τις επόμενες ημέρες είναι πιθανό να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς για την ανανέωση του συμβολαίου του, αφού η τριετής συνεργασία που είχε υπογράψει με τον Παναθηναϊκό το 2013 ολοκληρώθηκε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ