ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλβέρτης: "Να προσέξουμε"

Αλβέρτης: "Να προσέξουμε"

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εφιστά την προσοχή των παικτών του για τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (6/4, 4μ.μ.) και τους καλεί να επιβάλουν το ρυθμό τους

Με ανεβασμένη την ψυχολογία από τη νίκη-πρόκριση επί της Μάλαγα, ο Παναθηναϊκός αλλάζει και πάλι "τσιπάκι" και στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι "πράσινοι" μετρούν 22 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και θέλουν να τις κάνουν 23, επιβάλλοντας πλήρως το ρυθμό τους στο κλειστό της Πυλαίας.

Στις δηλώσεις τους, στον ΕΣΑΚΕ, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης επισημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης προσθέτει ότι η ομάδα του σέβεται τον αντίπαλο της.

"Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή, πειθαρχημένη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, προκειμένου να πάρουμε αυτό που θέλουμε", σχολίασε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και συνέχισε:

"Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι είναι ανταγωνιστικός, ιδιαίτερα όταν παίζει στην έδρα του. Θα πρέπει λοιπόν να προσέξουμε, να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι και το δικό μας ρυθμό, διεκδικώντας το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Από την πλευρά του, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης υπογράμμισε: "Η αποστολή μας δεν είναι εύκολη με τη λογική ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, η οποία δουλεύει, προετοιμάζει καλά το παιχνίδι και επιπλέον παίζει στην έδρα της. Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά του ότι θέλει προσοχή. Οφείλουμε λοιπόν να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας και να προσπαθήσουμε από την πλευρά μας για τη νίκη, αλλά και για μια καλή εμφάνιση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ