ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπαρκτό το θέμα Τσαϊρέλη

Υπαρκτό το θέμα Τσαϊρέλη

Ο Ολυμπιακός αναζητά παίκτη για τη θέση "4" και οι συζητήσεις με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη συνεχίζονται. Καλή θέληση υπάρχει, αλλά νωρίτερα από τη Δευτέρα (16/2), δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη. Γιατί;

Η έλλειψη λύσεων στη φροντ λάιν (λόγω τραυματισμών), έχουν κάνει επιτακτική την ανάγκη για ενίσχυση στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνουν στην αγορά για έναν παίκτη που αγωνίζεται στη θέση "4" και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είναι ο παίκτης που μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα.

Το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον παίκτη είναι υπαρκτό, όπως και οι συζητήσεις που συνεχίζονται -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr. Υπάρχει και επιθυμία για συνεργασία, όπως και το γεγονός ότι η Τενερίφη δεν θα σταθεί εμπόδιο στη μετακόμιση του 26χρονου φόργουορντ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η πιθανότερη ημέρα για εξελίξεις, είναι η προσεχής Δευτέρα (16/02).

Η Τενερίφη παίζει με την Ομπραντόιρο (Κυριακή 15/2), για την ισπανική λίγκα και η προσοχή του παίκτη είναι στραμμένη σε αυτό το παιχνίδι εξ ολοκλήρου αυτή τη στιγμή. Αυτό θα είναι, όπως όλα δείχνουν και το τελευταίο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Liga Endesa, με την συνέχεια να δείχνει... Πειραιά.

Ρέι για Τενερίφη

Μία εξέλιξη που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της μεταγραφής του Έλληνα φόργουορντ σχετίζεται με τον Τσάβι Ρέι. Ο Ισπανός φόργουορντ βρίσκεται στο στόχαστρο της Τενερίφης, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε επαφές, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Las Provincias". Σε περίπτωση που Ρέι και Τενερίφη καταλήξουν σε συμφωνία, "ανοίγει ο δρόμος" για τον Ολυμπιακό, ώστε να κάνει δικό του τον "Τσάι".

Η ισπανική ομάδα δεν παίζει μόνη της, ωστόσο, καθώς ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει και η Βαλένθια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ